- הוסף לסימניות
בלת''ק יש שם את דוקטור יהודית שטולמן. היא ממש טובה מנסיוני. מה שכן, כל מי שאני מכיר, יוצא משם עם משקפיים.אם את ירושלמית - אני זוכרת שאז היה התרגול באזור כנפי נשרים
בלת''ק יש שם את דוקטור יהודית שטולמן. היא ממש טובה מנסיוני. מה שכן, כל מי שאני מכיר, יוצא משם עם משקפיים.אם את ירושלמית - אני זוכרת שאז היה התרגול באזור כנפי נשרים
הייתי בודקת אצל נעמה ליפסון - אופטימום מבית שמשמחפשת מידע על פתרון אצל מבוגרים
אני עם משקפיים של ד"ר אהרונוביץ, היה שיפור ניכר
לכאורה לפני חצי שנה/שנה אמר שסיימתי, אני יכולה להמשיך עם המשקפיים הללו אבל כבר אפשר גם בלי
המשכתי. ועכשיו שוב חזר אמורה ללכת לביקורת בימים הקרובים,
מתלבטת האם לעשות שוב משקפיים, או שיש תרגילים שעוזרים יותר?
ואם כן, על מי ממליצים? יש סיכוי לתוצאה קבועה? בעיית מיקוד לא קשה
אבל מאד מפריעה בקריאה
מחפשת מידע על פתרון אצל מבוגרים
אני עם משקפיים של ד"ר אהרונוביץ, היה שיפור ניכר
לכאורה לפני חצי שנה/שנה אמר שסיימתי, אני יכולה להמשיך עם המשקפיים הללו אבל כבר אפשר גם בלי
המשכתי. ועכשיו שוב חזר אמורה ללכת לביקורת בימים הקרובים,
מתלבטת האם לעשות שוב משקפיים, או שיש תרגילים שעוזרים יותר?
ואם כן, על מי ממליצים? יש סיכוי לתוצאה קבועה? בעיית מיקוד לא קשה
אבל מאד מפריעה בקריאה
שינדלר מבית שמש הרבה יותר טוב.הייתי בודקת אצל נעמה ליפסון - אופטימום מבית שמש
הוא אורטופיסט/אופטמטריסט התפתחותי?שינדלר מבית שמש הרבה יותר טוב.
מניסיון.
לדעתי אופטמטריסט, מצ"ב קישור לאתר שלו.הוא אורטופיסט/אופטמטריסט התפתחותי?
יש לך פרטים שלו?
אשמח לפירוט במה ראית שהוא יותר טוב.
אם נוח לך יותר באישי, אתן לך כתובת מייל,
זה חשוב לי, כי אני מפנה אליה הרבה (ומרוצים)
הייתי אצלה גם עם הבן שלי והתרשמתי.
www.shindlerinsight.com
בעינית עושים עם מיקוד?לדעתי אופטמטריסט, מצ"ב קישור לאתר שלו.
יש לי כמה ילדים עם מיקוד+מספר לא נמוך כולל בעלי שרק עם מספר והוא היחיד שהצליח באמת לשפר ולהתאים נכון את מה שצריך וראיתי שיפור משמעותי בתפקוד.גדליה שינדלר אופטומטריסט מומחה | בית שמש | שינדלר אינסייט
גדליה שינדלר, אופטומטריסט מומחה, תרפיית ראיה, מיקוד ראיה, עדשות מגע, קרטוקונוס, מיופיה קנטרולwww.shindlerinsight.com
הייתי אצל כמה שהזכירו כאן ואף אחד לא הצליח להביא לתוצאה כמו שינדלר.
ואגב, גם משקפיים ממליצה לקנות בעינית ולא סתם בחנויות שרובם אינם מדייקים במרשם וחבל. אמנם המחירים בעינית לא זולים אבל יש היום החזרים מהקופות או תלושים מכל מיני עמותות ככה שזה יוצא הרבה יותר זול.
אשמח להמשיך לעזור, בעדיפות להישאר אנונימית![]()
אני רואה שהוא אורטופיסט.לדעתי אופטמטריסט, מצ"ב קישור לאתר שלו.
יש לי כמה ילדים עם מיקוד+מספר לא נמוך כולל בעלי שרק עם מספר והוא היחיד שהצליח באמת לשפר ולהתאים נכון את מה שצריך וראיתי שיפור משמעותי בתפקוד.גדליה שינדלר אופטומטריסט מומחה | בית שמש | שינדלר אינסייט
גדליה שינדלר, אופטומטריסט מומחה, תרפיית ראיה, מיקוד ראיה, עדשות מגע, קרטוקונוס, מיופיה קנטרולwww.shindlerinsight.com
הייתי אצל כמה שהזכירו כאן ואף אחד לא הצליח להביא לתוצאה כמו שינדלר.
ואגב, גם משקפיים ממליצה לקנות בעינית ולא סתם בחנויות שרובם אינם מדייקים במרשם וחבל. אמנם המחירים בעינית לא זולים אבל יש היום החזרים מהקופות או תלושים מכל מיני עמותות ככה שזה יוצא הרבה יותר זול.
אשמח להמשיך לעזור, בעדיפות להישאר אנונימית![]()
בעינית עושים משקפיים גם למיקוד. אם זה בבית שמש, ממליצה להיות שם בהתאמה שעודד נמצא שם, הוא מאד מקצועי ומדייק.בעינית עושים עם מיקוד?
שינדלר זה פותר את הבעיה?
כותבת שוב, אני פחות מבינה בתחום, מספרת מה היה עם 4 מבני המשפחה האישית שלי.אני רואה שהוא אורטופיסט.
לא אפטמטריסט התפתחותי.
השאלה אם הוא יודע, בודק ומצליח עם אנשים עם קושי בתפקודי עיניים,
שזו מומחיות אחרת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים