ירושלים לא כולה אדומה לדעתי.למישהו יש רעיון למקום לחתונה בעיר לא אדומה - פתח תקוה אולי?
לשבוע הבא.
תודה רבה!!
(יודעת שיש אשכולות בנושא, אבל לא יודעת מה מעודכן)
שמעתי על מקום בפתח תקוהלמישהו יש רעיון למקום לחתונה בעיר לא אדומה - פתח תקוה אולי?
לשבוע הבא.
תודה רבה!!
ירושלים לא כולה אדומה לדעתי.
הייתי בחתונה מדהימה בחצר של ישיבת איתרי.
האמת, הייתי מחתנת שם גם בלי קשר לקורונה...
ממש גן אירועים (ולא צריך עיצוב רציני מסביב, המקום עצמו יפה).
תעשו רק לפי הכללים... זה לא קל בחתונות אבל אפשר.
למישהו יש רעיון למקום לחתונה בעיר לא אדומה - פתח תקוה אולי?
לשבוע הבא.
תודה רבה!!
אני לא יודעת, הגעתי כאורחת.אשמח לקבל עוד פרטים לגבי החצר של ישיבת איתרי בקשר לחתונה בשבוע הבא
זה לקחת סיכון כי ירושלים חוגגת במישטרות!!!ירושלים לא כולה אדומה לדעתי.
הייתי בחתונה מדהימה בחצר של ישיבת איתרי.
האמת, הייתי מחתנת שם גם בלי קשר לקורונה...
ממש גן אירועים (ולא צריך עיצוב רציני מסביב, המקום עצמו יפה).
תעשו רק לפי הכללים... זה לא קל בחתונות אבל אפשר.
הייתי שם אתמול בחתונה שעברה בנס בשלום...זה לקחת סיכון כי ירושלים חוגגת במישטרות!!!
אני גם הייתי בשתי חתונות(של קרובי מישפחה) וזה לא כמו חתונה רגילה כלי כל שניה עוברת מישטרה ליד ויש לחצים לא נורמליים!!!הייתי שם אתמול בחתונה שעברה בנס בשלום...
אבל עכשיו מריצים מתווה לחתונות.
נקווה שיהיה משהו שהציבור יוכל לעמוד בו,
וגם שלא יסכן אף אחד.
כמעט בלתי אפשרי בעיני...![]()
אני ממש אשמח אם תוכלי לברר יכול ממש להתאים לנו!!אני לא יודעת, הגעתי כאורחת.
תנסי לשאול כאן באשכול נפרד.
אם לא תצליחי, אברר לך בשמחה.
בהצלחה!
תלוי בפתיחת הזמן. החתונה היתה בבין הזמנים, בזמן שאין ישיבה. בזמן שיהיה ישיבה, לא יתקיימו חתונותאני ממש אשמח אם תוכלי לברר יכול ממש להתאים לנו!!
וזה יהיה מצווה ענקית
הזו"ג בלחץץץץץץץ
יש טלפון שאפשר לברר שם את זה?תלוי בפתיחת הזמן. החתונה היתה בבין הזמנים, בזמן שאין ישיבה. בזמן שיהיה ישיבה, לא יתקיימו חתונות
דיברתי על זה שלצערי אין כמעט סיכוי לשמור על הכללים בשמחה...אני גם הייתי בשתי חתונות(של קרובי מישפחה) וזה לא כמו חתונה רגילה כלי כל שניה עוברת מישטרה ליד ויש לחצים לא נורמליים!!!
ואגב אתמול בלילה היה 10 שוטרים בצומת רמות ששאלו לאיפה הולכים
אני לא יודע מי אצל מי בדיוק מזמינים חתונות, אני יודע שהם רוצים להתחיל את הזמן בר"ח, ולכן הם לא קובעים חתונות, רק לשבוע שהיה, אם בכל אופן יש עניין במס' כלשהו של אחד המנהלים תפנו אלי באישי.יש טלפון שאפשר לברר שם את זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים