כללי מיקום קבצים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
ערב טוב,

עיצבתי סדרת כרטיסי ברכה עבור לקוח והוא מעוניין שאצור לו קובץ עם הדוגמיות של הכרטיסים והמיספור שלהם כדי שיוכל, במקרה של הזמנה, לדעת על איזה כרטיס המזמין מדבר.

כיצד אני ממקמת את הכרטיסים שנמצאים בקובץ אינדיזיין אחד בקובץ אינדיזיין אחר כדוגמיות באופן אוטומטי? כשאני מנסה למקם הוא נותן לי למקם רק את העמוד הראשון של הקובץ, האם צריך למקם אחד-אחד באופן ידני?
(במילים אחרות- קובץ אינדיזיין שלם מרובה עמודים שיוצג בקטן בעמוד חד, הובנתי??)

תבורכו

• הוסף לסימניות
תודה לך
אבל הוא לא פותח לי בכלל את החלון הזה רק מאפשר למקם את בקובץ, איך לפתוח אותו?
ואיך אפשר למקם את הכרטיסים בריבועים מוכנים מראש? בלי למקם ידנית עמוד-עמוד?

• הוסף לסימניות
יש סקריפט בתוכנה שנקרא PlaceMultipagePDF, הוא ממקם את כל העמודים בבת אחת

• הוסף לסימניות
תודה, ואיך מפעילים אותו?
וד"א, זה לא קובץ PDF זה קובץ אינדיזיין אני רוצה שיהיה כך כדי שאם יהיו לינקים- הם יתעדכנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1652564:
תודה, ואיך מפעילים אותו?
וד"א, זה לא קובץ PDF זה קובץ אינדיזיין אני רוצה שיהיה כך כדי שאם יהיו לינקים- הם יתעדכנו

סליחה, לא קראתי נכון את השאלה...
איני מכיר דרך כזו.

• הוסף לסימניות
אפשר לייצא לPDF ולעשות הדפסה מאקרובט לעמודים מרובים

• הוסף לסימניות
התשובה היא מה שכתבו לך בהודעה #2
כדי שאינדיזיין יציג לך את החלון, יש לסמן בעת הייבוא Show Import Options

• הוסף לסימניות
אפשר לייצא לתמונות, ולמקם אותם בקובץ החדש עם הסקריפט ImageCatalog, זה ממקם אוטומטי וחוסך את המיקום הידני.
ואם עשיתם שינויים בקובץ המקורי, לייצא שוב לתמונות לאותה תיקיה עם אותו שם, ולעשות עדכון לינקים בקובץ החדש

• הוסף לסימניות
כדאי לפתוח את הסקריפט הזה שיוצר קטלוג היכן שמופיע רשימת הקבצים להוסיף indd ולבדוק אם יפעל.

גם בזה שמממקם pdf אפשר לנסות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1652694:
כדאי לפתוח את הסקריפט הזה שיוצר קטלוג היכן שמופיע רשימת הקבצים להוסיף indd ולבדוק אם יפעל.

גם בזה שמממקם pdf אפשר לנסות

אימג' קטלוג לא יודע לעבוד עם עמודים מרובים בקובץ אחד, הוא מציג רק את העמוד הראשון, והממקם לא יעזור פה כי היא רוצה שהכל יהיה בעמוד אחד

• הוסף לסימניות
שוב תודה רבה
עשיתי את זה כבר ידנית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1652732:
שוב תודה רבה
עשיתי את זה כבר ידנית
בדרך כלל זו השיטה הכי מהירה ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה