מיקום קובץ באתר

• הוסף לסימניות
אני אמורה לעצב מחדש אתר שבנוי בPHP
אני רוצה להגיע לקבצים של html css ולא מוצאת את המיקום שלהם
כשאני עושה בדוק מרכיב איך אני יכולה לדעת מה המיקום המדויק של הקובץ index
יש הרבה קבצים כאלו בשרת ואני לא מוצאת אותו
אשמח להכוונה
תודה

• הוסף לסימניות
וורדפרס?

בגדול את יכולה לנסות להבין את ההיררכיה של התיקיות והקבצים. בד"כ זה די ברור.
אם לא, אפשר לעשות חיפוש בקבצים על איזה רכיב ייחודי שמצאת בדף.
כמובן שאפשר לחפש גם לפי הכללים של ה URL שמוגדרים באתר

• הוסף לסימניות
זה לא וודפרס
איך אני עושה חיפוש בקבצים? לא ראיתי אפשרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב;2304284:
כשאני עושה בדוק מרכיב איך אני יכולה לדעת מה המיקום המדויק של הקובץ index
בבדוק מרכיב את רואה את הURL של הקובץ. בהרבה מקרים זה לא נותן שום מידע לגבי המיקום של הקובץ בשרת.
אין לי מושג איך אפשר לכוון אותך בלי לדעת שום פרט ובלי לראות את מבנה התיקיות בשרת.
אם את רוצה, אני יכול להתחבר אליך ולנסות לעזור.

• הוסף לסימניות
קליק ימני > "צפה במקור הדף" > קונטרול+f > חפש:CSS

לא מביא תוצאות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה