כללי מיקום קובץ וורד באינדיזיין cs3

• הוסף לסימניות
עד היום לא היתה לי שום בעיה, כשרציתי למקם קובץ וורד במסמך
בקשתי place ומקמתי אותו.
משום מה כעת הקובץ כאילו לא פעיל, לא מזהה אותו למיקום.
מה יום מיומיים? אשמח לפתרון בהקדם

• הוסף לסימניות
1. האם הסיומת של הקובץ היא .doc?

2. האם ניסית לכתוב מחדש את שמו של הקובץ (כל השם כולל הסיומת).

• הוסף לסימניות
תמיד אפשר לעשות העתק בוורד, והדבק בתיבת טקסט באינדי.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא , בכל קובץ וורד שהוא, ולא דוקא קובץ ספציפי.
הבעיה התעוררה לפני שבועיים, והסתדרתי ע"י copy ו paste מכיון שלא היו חשובים לי תכונות הטקסט. אבל הפעם מדובר בהרבה חומר שאני צריכה לשמור את התכונות שלו
ולכן אני חייבת לייבא אותו.

• הוסף לסימניות
התקנת וורד בגירסה אחרת בזמן האחרון?
הוא משנה את התכונות? או משאיר את הכל כטקסט רגיל?
בעת הייבוא, את משאירה 'ווי' ל"Preserve Styles And Formatting"?
יש כבר באותו קובץ אינדיזיין סגנונות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;367928:
הוא משנה את התכונות? או משאיר את הכל כטקסט רגיל?
בעת הייבוא, את משאירה 'ווי' ל"Preserve Styles And Formatting"?
יש כבר באותו קובץ אינדיזיין סגנונות?

לפי מה שהבנתי היא אפילו לא מגיעה לשלב תצוגת חלון אפשרויות הייבוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה כץ;367906:
הבעיה היא , בכל קובץ וורד שהוא, ולא דוקא קובץ ספציפי.

למיטב הבנתי, תצוגת קובץ Word כבלתי זמין להצבה יכולה לקרות מאחת הסיבות הבאות:
(1) שימוש בפקודת Open במקום בפקודת Place. (כן, כן, זה כבר קרה, אחרת לא הייתי מזכיר את זה).
(2) בעיה של תו לא חוקי בשם הקובץ או בסיומת שלו שמונע מאינדיזיין לזהות את פורמט הקובץ.
(3) תקלה כלשהי בטעינת/איתחול/זיהוי הממיר של אינדיזיין.

כשלב ראשון, הייתי מנסה תחילה לאפס את העדפות התוכנה ולבדוק אם היא ממשיכה להתעלם מקבצי Word.
כדי לאפס העדפות, מפעילים את התוכנה ומחזיקים את המקשים:
בפיסי: Ctrl+Alt+Shift.
במק: Command+Ctrl+Alt+Shift
כאשר מוצג חלון השואל אם למחוק את קבצי ההעדפות של התוכנה, מאשרים לו.
ֿ
מעבר לזה, הייתי מנסה להיזכר איזה התקנות בוצעו במחשב בתקופה שבה התגלתה התקלה לראשונה, שיש סיכוי ויש להן קשר עם אינדיזיין.

• הוסף לסימניות
טוב, אז אולי שכחתי לציין פרט חשוב, אני עובדת על מק! אין לי וורד! ושיטת הקופי-פייסט זה מהטקסט אדיטור, אבל בשביל למקם עם תכונות אני חייבת פלייס. אגב לא היו שום התקנות חדשות במחשב וכדו', כך שזה ממש מוזר. אני הולכת לנסות מה שעדי רביד הציע
עם המקשים... ואדווח לכם. מקווה מאוד שיהיה בסדר. תודה לכולם בינתיים

• הוסף לסימניות
ניסתי לעשות מה שעדי רביד אמר, אבל כשהמסך עלה, הוא ביקש סיסמא למשתמש, רשום לי מה הסיסמא
ואכן הקלדתי אותה אבל הוא התעלם ממנה, ומחק אותה... כנראה שזו לא הסיסמא למרות שרשום לי במפורשח
בקיצור לא הצלחתי בפועלה זו. וגיליתי עוד משהו שגם קופי-פייסט מטקסט אדיטור לאינדיזיין הוא לא עושה.

מה יהיה!הצילו! איך אפשר כך לעבוד???????????????????

• הוסף לסימניות
עוד דבר שהייתי בודק הוא את סדר הגדרת השפות בהעדפות International של מערכת ההפעלה.
אם ברשימת Language העברית נמצאת מעל לאנגלית, הדבר יכול לגרום לדי הרבה צרות מוזרות.
הפתרון: לגרור ברשימה את English כך שתופיע מעל לעברית. לאחר מכן, כדי שהשינוי ייכנס לפעולה, יש לבצע Log Out ואז לחזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדי רביד;368011:
עוד דבר שהייתי בודק הוא את סדר הגדרת השפות בהעדפות International של מערכת ההפעלה.
אם ברשימת Language העברית נמצאת מעל לאנגלית, הדבר יכול לגרום לדי הרבה צרות מוזרות.
הפתרון: לגרור ברשימה את English כך שתופיע מעל לעברית. לאחר מכן, כדי שהשינוי ייכנס לפעולה, יש לבצע Log Out ואז לחזור.

נכנסתי לinernational ובכלל לא ראיתי שמופיע עברית בכלל ודרך אגב יש שם תפריט
בשם order for strted lists ושם הכל מופיע בערבית.

חשבתי אולי לעשות התקנה מחדש של אינדיזיין אבל יש לי פה כל מיני חבילות ואני לא יודעת איזה מהם הנכון אני צריכה cs3
יש חבילה בשם: adobe creative suite premium
וחבילה בשם: adobe creative suite 3 design standard
master deadlines in design and print production
middle eastern version (6 נראה שזה האחרון אבל אני לא בטוחה לגבי ההתקנה
והאם זה יעזור

• הוסף לסימניות
עדי! אתה גאון

עם קצת עזרה של בעלי וסדרנו בעדיפויות מה שאמרת. הצליח בג-ד-ו-ל!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה