עזרה מיקום רהיטים בחדר ילדים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לרהט חדר ילדים שיש בו מיטת שלישיה של קומפורט
אני מוסיפה ארון ושולחן עם כוורת
אשמח לראות תמונות של חדרי ילדים איך מקמו בצורה שלא מפריע למיטה גם כשהיא פתוחה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מצורף שרטוט
אני אמקם את הארון בקיר שלשמאל הדלת
המיטה ממול מתחת לחלון
השאלה איפה את הכוורת עם השולחן
האם זה יפריע אם זה יהיה על הקיר שבצד ימין?
תודה

קבצים מצורפים

• חדר.PNG
    חדר.PNG
    KB 371.4 · צפיות: 69
  • הוסף לסימניות
הבנתי שאת רוצה למקם את הארון בקיר של הדלת מצד שמאל
גודל הארון יהיה כ190 ז"א ארון של 5 דלתות שכל דלת קצת יותרה צרה.
בכל מקרה יש למדוד בשטח ולא לפי שרטוט,
שימי לב שהארון כולל פתיחת דלת רגילה לוקח מטר
באם את ממקמת את המיטות מתחת לחלון אורך המיטות 2 מטר נשאר לך עוד כ 80 ס"מ
לארגז מצעים
כאשר תמקמי שולחן על הקיר השמאלי, לא יהיה אפשר לשבת כאשר המיטות פתוחות,
לכן נראה לי ללכת יותר על כיוון שהארון הקיר השמאלי של החדר
ויתחיל מהקיר של החלון, והיכן שהמיטה עומדת הפתיחה של הארון תהיה מעל המיטה
(עם ציר של 180) והחלק הסגור יהיה הארגז מצעים.
ואת המכתבייה תמקמי בקיר השמאלי לדלת, יצור גם תחושה של מראה יותר פתוח כשנכנסים לחדר
בהצלחה מקווה שהובנתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה