כללי מיקום של קובץ ה Default של אינדיזיין

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון האינדיזיין שלי גירסה 6 נתקע הרבה מאד בכל מיני מצבים,
וכשאני פותח את האינדיזיין שוב,
הוא מגיע לברירת המחדל של התוכנה.
וגם בעיה גדול שהוא עושה כשאני מעתיק טקסט מקובץ אחד לשני או מדביק טקסט מתוך וורד וכד'
הוא מביא לי את זה באנגלית ואז גם כל המרכאות וה- ' מגיעים לא טוב

לכן חשבתי אולי לשנות את הברירת מחדל לאיך שאני רוצה שזה יראה (לגבי סוג פונט וכד')

תודה מראש

• הוסף לסימניות
כשכל החלונות סגורים
File-Documents presets-Define תבחר [default] אחר"כ לחץ על Edit ותשנה מה שאתה רוצה.

• הוסף לסימניות
תודה, את זה כבר עשיתי הרבה פעמים

את זה כבר עשיתי הרבה פעמים
השאלה איפה זה נשמר במחשב,
במקרה שהאינדיזיין שלי שוב יתקע שיקבל את הפרמטרים שהגדרתי לו עכשיו

• הוסף לסימניות
אתה צריך לסגור את התוכנה בצורה תקינה אחרי שאתה עושה את השינויים.
ככה הוא יזכור אותם גם כשיקרוס.

• הוסף לסימניות
ברןר!!! בכל פעם אני עושה בדיוק כך

אבל בימים האחרונים כשהוא קורס,
הוא מגיע לברירת מחדל של התוכנה במצב שלאחר התקנה.

• הוסף לסימניות
גם לי זה פעם היה קורה. זה לא אמור להיות (זאת אומרת שגם אם אינדיזיין קורס, זה לא אמור לאפס את ברירות המחדל). לכן כדאי להסיר את אינדיזיין מהמחשב, ולהתקין מחדש. אחרת זה מאוד מעצבן. בזמנו, עשיתי את מה שאתה מתאר (מצאתי את קבצי הברירת מחדש -- יש 2, והעתקתי אותם כל פעם שקרס; אבל זה מאוד לא נוח, בפרט שיש 2 קבצים שצריך להעתיק למקומות שונים).

• הוסף לסימניות
איזה 2 קבצים?

איפה הם נמצאים האלו שאתה מדבר עליהם???

ועוד דבר, מה עושים לגבי הבעיה שאני מעתיק טקסט מקובץ אחר או מוורד או שאני עושה יבוא מקובץ וורד, שאני מקבל את זה מיושר לצד שמאל ובמצב אנגלית ואז כל המרחאות משתבשות ומעוגלות וכד'?
יש איזה דרך להתגבר על הבעיה הזו, אולי איזה סקריפט שיוכל להגן על הבעיה הזו?

• הוסף לסימניות
קוד:
InDesign Defaults:
Windows XP: C:\Documents and Settings\<USER>\Application Data\Adobe\InDesign\<Version #>\<language>\  (Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).
Windows Vista or Windows 7: C:\Users\<USER>\AppData\Roaming\Adobe\InDesign\<Version #>\<Language>\ (Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).
Macintosh: Hard Drive/Users/<USER>/Library/Preferences/Adobe InDesign/<Version #>/<Language>/(Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).

InDesign SavedData:
Windows XP: C:\Documents and Settings\<USER>\Local Settings\Application Data\Adobe\InDesign\<Version #>\<Language>\Caches\ (Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).
Windows Vista or Windows 7: C:\Users\<USER>\AppData\Local\Adobe\InDesign\<Version #>\<Language>\Caches\  (Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).
Macintosh: Hard Drive/Users/<USER>/Library/Caches/Adobe InDesign/<Version #>/<Language>/ (Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים74;2133720:
ועוד דבר, מה עושים לגבי הבעיה שאני מעתיק טקסט מקובץ אחר או מוורד או שאני עושה יבוא מקובץ וורד, שאני מקבל את זה מיושר לצד שמאל ובמצב אנגלית ואז כל המרחאות משתבשות ומעוגלות וכד'?
יש איזה דרך להתגבר על הבעיה הזו, אולי איזה סקריפט שיוכל להגן על הבעיה הזו?

ללא מסמך פתוח באינדיזיין, תעבור על כל המאפיינים ותשנה אותם למה שתרצה (כיוון פסקה, יישור, שפה, פונט, וכו'). כמו כן, כנס לסגנון הפסקה הבסיסית שקיימת (שוב, ללא כל מסמך פתוח), ושנה גם את זה.

תפתח גם את ה-preferences, ותבחר שם את סוג המרכאות שתרצה להשתמש בהם, ואת כל שאר ברירות המחדל שתרצה שיהיו קבועים לכל מסמך חדש שאתה יוצר.

כל השינויים האלא לא ישפיעו על מסמכים קיימים כבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;2133912:
קוד:
InDesign Defaults:
Windows XP: C:\Documents and Settings\<USER>\Application Data\Adobe\InDesign\<Version #>\<language>\  (Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).
Windows Vista or Windows 7: C:\Users\<USER>\AppData\Roaming\Adobe\InDesign\<Version #>\<Language>\ (Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).
Macintosh: Hard Drive/Users/<USER>/Library/Preferences/Adobe InDesign/<Version #>/<Language>/(Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).

InDesign SavedData:
Windows XP: C:\Documents and Settings\<USER>\Local Settings\Application Data\Adobe\InDesign\<Version #>\<Language>\Caches\ (Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).
Windows Vista or Windows 7: C:\Users\<USER>\AppData\Local\Adobe\InDesign\<Version #>\<Language>\Caches\  (Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).
Macintosh: Hard Drive/Users/<USER>/Library/Caches/Adobe InDesign/<Version #>/<Language>/ (Note: Prior to version 6 [CS4] the language folder is not used).

תודה רבה מצאתי את הקבצים
נאי מקווה שזה יעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה