כללי מיקום PDF

• הוסף לסימניות
יש סקריפט חינמי קצת יותר חכם למקם PDF מרובה עמודים מאשר זה שבא עם התוכנה?

• הוסף לסימניות
יש העלו בעבר בפורום
חיפוש קצר...

• הוסף לסימניות
תודה לניק yoel32 ששלח לי בפרטי!

• הוסף לסימניות
אל תתלהב הוא די בעייתי

• הוסף לסימניות
אין כמו הנסיון

• הוסף לסימניות
לדעתי הוא מצויין - ומועיל ביותר

• הוסף לסימניות
לא תמיד הוא עובד טוב יש לו קריזות

• הוסף לסימניות
אני משתמש בו קבוע מאות פעמים... והוא לא מאכזב כלל, הבוא מהסקריפטים החשובים בראינדיזיין (בפרט למעמדים את הטקסט בתג)

• הוסף לסימניות
תאמין לי שאני השתמשתי בו לא פחות ממך
הוא עדיין מאכזב לפעמים ובגדול

• הוסף לסימניות
דוגמא פשוטה אני אתן
שאתה מעמד ספר בתג ושם עם הסקריפט הנ"ל באינדיזיין, אז הוא שם לך את הדפים לפי גודלם ולא לפי גודל הדף האמיתי באינדיזיין.
ואם במקרה הוספת שורה או שתיים בתג ועשית לינק אז נעלמת השורה אם לא תמתח את המסגרת.
אפשר לקלקל ספר בשביל הדבר הזה

• הוסף לסימניות
עוד דוגמא
יבוא מתג עם הערות צד, הסקיפרט הנ"ל עושה צרות צרורות, הוא לא ממקם את זה באמצע אלא מתחשב בגודל ההערת צד
וכו' וכו וכו'
אין כח לכתוב יש עוד המון דברים
הנסיון יעשה את שלו למתחילים

• הוסף לסימניות
לכן נותנים לו את האפשרות של בליד שיתן את כל העמוד ולא יחתוך את העמוד לפי הטקסט

• הוסף לסימניות
נכון אבל יש איתו עוד בעיות
אני לא אומר שהוא לא טוב אבל צריך זהירות איתו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה