מיקומי אינסטלציה חשמל וגז במטבח

• הוסף לסימניות
לקראת הזמנת פועלים להכנת אינסטלציה וחשמל למטבח, אשמח לשמוע תשובה מדוייקת מהמקצוענים דכאן.

שאלה ראשונה, ומקדימה:
א. בהדבקת קרמיקה על קרמיקה קיימת, בכמה ס"מ זה מגביה את הרצפה?

ואלו השאלות העיקריות
ב. מה המיקום המדוייק שיש למקם את נקודת הניקוז מתחת הכיור?
ג. כנ"ל - מיקום מדוייק של נקודות המים.
ד. מה מיקום נקודת הגז מתחת הכיריים
ה. מה מיקום השקע עבור כירת גז
ו. שקעים באיזור השיש - מה המיקום הממולץ. כרגע השקע מתחיל 40 ס"מ מעל השיש, ונראה לי שעדיף קצת יותר נמוך.

תודה רבה לעונים.

• הוסף לסימניות
שאלה ראשונה, ומקדימה:
בסביבות 4-5 ס"מ
בדיוק בחצי הכיור, צריך לבדוק מיקום ע"פ תוכנית ולמקם בדיוק באמצע.
מתחת הכיור, בארון שמתחת הכיור המיקום המדויק לא חובה. [לברז מהשיש]
מתחת גובה שקע החשמל במקום נגיש לסגירה מידית.
ו. שקעים באיזור השיש - מה המיקום הממולץ. כרגע השקע מתחיל 40 ס"מ מעל השיש, ונראה לי שעדיף קצת יותר נמוך.
זה מיקום די אופטימלי באם אתה מעוניין תנמיך בעוד כ5 ס"מ

• הוסף לסימניות
בהדבקת קרמיקה על קרמיקה קיימת, בכמה ס"מ זה מגביה את הרצפה?
תלוי בעובי האריחים.
אם הזמנת אריחים מדוקקים [בעובי 3-5 מ"מ] או אריחים בעובי 10 מ"מ.
ותוסיף עוד 8-12 מ"מ דבק

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת.
אם אפשר, כמה השלמות.

ב. מה הגובה של הניקוז מהרצפה?
ג. כנ"ל, מה הגובה מהרצפה.
ד. כנ"ל מה הגובה מהרצפה.
ה.

• הוסף לסימניות
לקראת הזמנת פועלים להכנת אינסטלציה וחשמל למטבח, אשמח לשמוע תשובה מדוייקת מהמקצוענים דכאן.

שאלה ראשונה, ומקדימה:

ואלו השאלות העיקריות
ה. מה מיקום השקע עבור כירת גז

תודה רבה לעונים.
אמנם אני לא אדריכלית אבל יש לי נסיון משיפוץ שלי,
לגבי נקודת מים, אם אתם חושבים/מתכננים לעשות מיניבר, מומלץ למקם לצורך זה נקודת מים גבוהה- מעל השיש, חוסך קידוחים בשיש ונזילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה