כללי מיקוף hyphenation

• הוסף לסימניות
אודה מאד למי שיוכל לעזור לי: אני מעמדת ספר עיוני באנגלית, וכרגע יוצא בעמוד לפעמים 6-7 מיקופים. האם זה נורמלי? איזה ערכים צריך לכתוב בחלון הhyphenation באינדזיין, כדי שלא יצא מידי הרבה מיקוף ולא פחות מידי?
זה הפרמטרים שיש:
__words with at least
__after first
__before last
__hyphen limit
__hyphernation zone
וסרגל עם שני קצוות: better spacing_____fewer hyphen
תודה!

• הוסף לסימניות
למה לא לבטל לגמרי את המיקוף?

• הוסף לסימניות
המיקוף נועד לקטעי טקסט צרים כטורי עיתון וכד'.
בספרים אין צורך במיקוף כלל

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבספרים בעברית בד"כ לא ממקפים, אבל באנגלית הבנתי שכן, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פְרוּט;1129100:
אני יודעת שבספרים בעברית בד"כ לא ממקפים, אבל באנגלית הבנתי שכן, לא?

בעברית כמעט ולא נהוג למקף, גם בטורים, למעט במילים ארוכות במיוחד.
באנגלית נהוג בטורי עיתון צרים, לא בספרים.

• הוסף לסימניות
הנה ההגדרות בעברית, להחליט לבד.​

קבצים מצורפים

• מיקוף.jpg
    KB 26.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו בכמה ספרים באנגלית (ספרי קריאה למבוגרים, די חדשים), וראיתי שכן היה בהם מיקוף :confused:
אולי מישהו יודע אם יש איזה כלל בעניין בספרים באנגלית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה