מיקימאוס באירבראש

• הוסף לסימניות
ציור קיר לחדר סיפריה
אשמח לקבל את חות דעתכם.

קבצים מצורפים

• מיקימאוסC-שובו 003.jpg
    KB 933.7 · צפיות: 23
  • מיקימאוסC-שובו 004.jpg
    KB 955.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
זה פשוט מקסים! אהבתי את בול העץ שמתחת למיקי מאוס!
גם ה"מיקי מאוסים" צבועים באייר בראש?

• הוסף לסימניות
מאוד מתוק

• הוסף לסימניות
פשוט מקסים, אין מילים!!! אגב, איפה אפשר לקנות אירבראש? אני גם ציירתי ציור קיר, אבל במכחולים (גדולים כמובן), אז לקח לי המון זמן.

• הוסף לסימניות
חבר'ה, מדובר בציור קיר אחד, שחבל שא"א היה "לתפוס" את כולו. (במצלמה...)
נסו לדמיין אותם מחוברים בקו המים...
ציור מדהים לפי כל קנה מידה!!!
אהבתי בו... את הכל!
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;660724:
זה פשוט מקסים! אהבתי את בול העץ שמתחת למיקי מאוס!
גם ה"מיקי מאוסים" צבועים באייר בראש?
כן! גם הם צבועים כמו כל הציור-שילוב של מיכחול באירבראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנה248;660761:
פשוט מקסים, אין מילים!!! אגב, איפה אפשר לקנות אירבראש? אני גם ציירתי ציור קיר, אבל במכחולים (גדולים כמובן), אז לקח לי המון זמן.
יש כאלה שחושבים שאירבראש יצייר בשבילהם.....
אירבראש זוהי כלי (כמו מכחול),צריך ללמוד ולהתאמן כדי להפיק ממנו את ההפקטים הרצויים,המשתנים בכל שלב ושלב בציור.
מוכרים אותו בארטה
בפאור-קומפרסורים בת"א,ובודאי בחנויות נוספים בתחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה