מיקסום איכות פלייבלסט

• הוסף לסימניות
כיצד ניתן לקבל איכות מירבית של סרטוני פלייבלסט. הגדרתי QUALITY 100, וזה עדיין לא עזר. נא לפרט.

• הוסף לסימניות
תעלה מה שיצא לך, ומה ההגדרות של הפלייבלסט.

• הוסף לסימניות
ההגדרות שלי

הגדרתי לCCIR PAL. מצאתי אותו בRENDER SETTINGS בלשונית COMMON תחת IMAGE SIZE > PRESETES . עד כאן הכל בסדר?
בהגדרות הפלייבלסט הגדרתי :
IMAGE SIZE: FROM RENDER SETTINGS

ועדיין מתקבלת רזולוציה נמוכה בפלייבלסט!
(מה זה קשור לIMAGE SIZE?)

תודה, גיל

• הוסף לסימניות
האם יש סיבה שאתה עושה ב - SCALE - 0.5?
תעשה 1, ובעז"ה יהיה בסדר.
מקווה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
משתפר

תודה גיל,
אכן זה שיפר. כיצד זה קשור לSCALE?
אבל עדיין במסך מלא ניתן להבחין שהרזולוציה נמוכה. אני מצרף קובץ וידאו.

• הוסף לסימניות
כנראה שזהו הגודל שבהגדרות הרנדור, תשנה את ההגדרות, יהיה סרטון שגודלו גדול יותר.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי הגדרתי לCCIR PAL. מצאתי אותו בRENDER SETTINGS בלשונית COMMON תחת IMAGE SIZE > PRESETES .
האם כדאי לשנות זאת? מהי המלצתך?

• הוסף לסימניות
תשנה לגודל HD 1080 או HD 720.
תלוי מה הגודל שאתה רוצה בתוצאה האחרונה.
תראה את הגודל שיוצא ב - CCIR PAL.

• הוסף לסימניות
שלום גיל,

כשאני משנה למה שהצעת, או כל אפשרות אחרת של משהו גדול יותר, מתקבלת הודעת שגיאה:
// Error: line 0: Unable to create video track. Check format

• הוסף לסימניות
אינני יודע, תסתכל בסקריפט אדיטור, כאשר אתה עושה פלייבלסט, ותעלה לפורום את הטקסט שנכתב.
אולי אוכל לראות מה הבעיה.

• הוסף לסימניות
playblast -format avi -filename "D:/MAYA PROJECT/Snoring/SNORING MAYA PROJECT/movies/sh 04 anim v001 layout KNIVES 720 xvid" -forceOverwrite -sequenceTime 0 -clearCache 1 -viewer 1 -showOrnaments 1 -fp 4 -percent 100 -compression "XVID" -quality 100 -widthHeight 1280 720;
// Warning: line 0: playblast can not create movies larger than the active view. Clamping values //
// Error: line 0: Unable to create video track. Check format. //
currentTime 48 ;

• הוסף לסימניות
playblast -format avi -filename "D:/MAYA PROJECT/Snoring/SNORING MAYA PROJECT/movies/sh 04 anim v001 layout KNIVES 720 xvid" -forceOverwrite -sequenceTime 0 -clearCache 1 -viewer 1 -showOrnaments 1 -fp 4 -percent 100 -compression "XVID" -quality 100 -widthHeight 1280 720;
// Warning: line 0: playblast can not create movies larger than the active view. Clamping values //
// Error: line 0: Unable to create video track. Check format. //
currentTime 48 ;

• הוסף לסימניות
אני חושב שהשורה אליה צריך להתייחס היא
playblast can not create movies larger than the active view

איך שלא יהיה אני לא רואה שמסומן לך מקודד לavi

• הוסף לסימניות
הגדרתי מקודד XVID,
כיצד ניתן להגדיל את הACTIVE VIEW כך שיתאים לפלייבלסט?

• הוסף לסימניות
שאלה...
מה זה playblast?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1329643:
אני חושב שהשורה אליה צריך להתייחס היא

איך שלא יהיה אני לא רואה שמסומן לך מקודד לavi
בתכנות יש הבדל בין אזהרה, לטעות.
כך תוכל גם לראות בשורת הפקודה שלך שאזהרה בצבע צהוב וטעות בצבע אדום.
אזהרה אומרת שמשהו לא בסדר, אך הפקודה יכולה לצאת לפועל.
טעות מראה שהרצת הפקודה לא יכולה להתבצע בכלל.

גם לי רץ האזהרה, ובכל זאת מאיה ייצא לי סרטון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה