מידע מיקסרים ברינגר

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לקנות מיקסר ברינגר עם יציאת AUX למוניטור נפרדת מאפקטים ראיתי את הדגמים שלהם והסתבכתי לגמרי...
מי שיכול לעשות קצת סדר בדגמים שלהם [1202 1222 1622] ובהבדלים ביניהם אני ישמח, תודה.

• הוסף לסימניות
מה אתה מכיר יותר טוב? המחיר פחות משנה[בכל אופן אני לא צריך יותר מ12 ערוצים וגם זה רק בשביל הפונקציונליות שלו.

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על אלן היט

• הוסף לסימניות
ברינגר פחות איכותי בסאונד לדעתי
וגם פחות נוח לשימוש מהאלן היט

• הוסף לסימניות
זה מה שיש לי
לדעתי המיקסר האנלוגי הכי טוב שיש

• הוסף לסימניות
מה זה הכמות בוררים הזאת שיש לו בכל ערוץ?

• הוסף לסימניות
אלן היט זאת אכן החברה הכי מומלצת.
לי אישית יש מאקי, שזה גם חברה מאוד טובה, כיוון שלא היה אלן היט במלאי לפני סוכות.

• הוסף לסימניות
אני לא צריך יותר מ12 ערוצים וגם זה רק בשביל הפונקציונליות שלו
אני אישית חושב שזו טעות... אני קניתי מקסר עם יותר ערוצים נטו בשביל השיווק. במאקי בכל אופן, גם במיקסר יותר קטן, יש את אותו המוח, ואת אותם הפונקציות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני אישית חושב שזו טעות... אני קניתי מקסר עם יותר ערוצים נטו בשביל השיווק. במאקי בכל אופן, גם במיקסר יותר קטן, יש את אותו המוח, ואת אותם הפונקציות.
יש לך תמונה של מאקי פשוט יותר עם כל הפונקציות?

• הוסף לסימניות
מה אתה מתכוון גלגל אפקטים?
פשוט באלן היט זה אופציה אחרת להעביר אפקטים, זה לא חיסרון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה