מיקסר מיקסר דאבו - היכן הכי זול שניתן למצוא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קנינו אותו לאחרונה באילת ממש בזול. יצא לנו 2.990 ש"ח

גם בגלל היופי, אך לא בעיקר. כמובן ששמענו עליו המון המון המלצות. עם הקערה הגדולה שלו אפשר ללוש גם 4 ק"ג בצק. מה גם שהמנוע שלו חזק יותר אפילו מהאנקרסרום.
איפה באילת ? אולי עדיין קיים..

אני לא מצליחה למצוא את דגם 7560 באילת הוא מוגבל לחנויות בודדות יחסית .

• הוסף לסימניות
קניתי את האנקסרום באתר לאסט פריס ודרך הטלפון ביקשתי הנחה -נתנו לי ב1850!
לא האמנתי עד שזה הגיע אלי הביתה...

• הוסף לסימניות
קניתי את האנקסרום באתר לאסט פריס ודרך הטלפון ביקשתי הנחה -נתנו לי ב1850!
לא האמנתי עד שזה הגיע אלי הביתה...
המחיר באתר 3490, הם נתנו לך הנחה של 1640 שקל בשיחת טלפון?

KSP מבקשים 2949.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את בטוחה ב100% שמכרו לך אנקרסרום במחיר הזה???
אפילו באמאזון זה לא עולה ככה.
אולי משהו של davo pro

אם את בטוחה, אני אדע איך להתמקח ולהשיג את המחיר הזה.
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 251.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,

יכולים להגיד שורה סופית איזה דאבו הכי שווה לקניה באילת?

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה