לווים@
כן בב"ב, קניתי שם גם את כל מכשירי החשמל הגדולים לפני יותר מ-10 שנים, בהמלצתם, עדיין מחזיקים מעמד, טפו טפו טפו, שרק לא ישמעו...
נחמדה אחת@
לא התכוונתי למיקסר עצמו...
התכוונתי לתכולת הקערה, שאצלי, בתור אחת שלא אופה פחות מ-2 ק"ג וכל מתכון לפחות כפול מהנרשם, זה קטן לי, יש לי לפסח, מצוין לקצפיות, לעוגות,
צ'יפס קידס@
אני כותבת מנסיון של 5 שנים (לפחות) על שלושת המיקסרים הללו, שעובדים במקביל

לפסח-מייג'ור של קנווד, מוצלח מאוד, אבל התכולה קטנה לי מידי לחמץ.
יש לי גם קיימיקס, שמשמש לי להקצפות ולבצקים פריכים בחמץ, עכשיו ממש הכנתי פחזניות, כמות כפולה, כהרגלי, פשוט קופצים אלי פה ושם, וככה תמיד יש לי מה לפנק, (עכשיו במקפיא: סהרוני שקדים, עוגת שכבות חלבה, עוגת סנדוויץ, טורט קפה עם זיגוג, עוגת שוקולד נמסה בפה, שמרים, ותכף פחזניות) הוא בקושי סחב, הילדים מסביב עודדו בקריאות, בקיצור, בסוף הצליח.
בבוש אני לשה בצקים של 2-3 ק"ג,לרוב של שמרים, כי אני אופה המון, וכן טורטים גדולים במיוחד, כי כמו ששירה בירה אמרה, הוא פשוט לא אוסף מלמטה, אם יש לי בצק של ק"ג, כמו שהיום אני רוצה להכין בייגל'ס רק מק"ג, אני עדיין בהתחבטויות איפה להכין, ואם להתעצבן על הבוש ולתת לו את העבודה, כי אין לי מספיק כח בידיים ללוש, ואין לי גם זמן לפנק בצקים. וכן בהקצפות, של גלידה למשל, אני נסחבת עם קערה כבדה מידי, והקצף, למעלה יציב, למטה פחות.

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //