מיקסר מיקסר לבצק טוב שאתם ממליצים עליו?

• הוסף לסימניות
שלום ושבוע טוב לכולם!
אני כבר משתגעת מחיפוש אחר המיקסר המושלם אבל במחיר שפוי
התקציב שלי נע בין 1500 לבין 2000
השאלה היא האם קנווד או קיצ'ן אייד? וא"כ איזה דגם?
אחד הנתונים גם שיהיה ל2 קילו
אשמח להצעות מכם/מכן.

תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לבצק 2 קילו בוש מעולה+++
והמחיר שלו גם בתקציב שלך
היה לי קיצ'נאייד הקציף מעולה אבל הבצקים שברו אותו
קניתי בוש - הגדול עם קערה נירוסטה
יוצא פצצה של בצק ואפשר גם 2 ק"ג

• הוסף לסימניות
לי יש קיצ’נאייד והוא מושלם מבחינתי,
סוס עבודה אמיתי
אם כי לא נראה לי הגיוני שבקערה שלו יכנסו 2 ק”ג בצק. (אני עושה אחד ועוד אחד)

בגדול ההבדל הוא שקיצ’נאייד תותח בהקצפה ופחות חזק בבצק ובוש בדיוק להפך, קנווד אני פחות מכירה.

• הוסף לסימניות
אני עם בוש, מכינה קבוע 2 קג בפעם אחת, תענוג!
אבל חשוב בשביל לשמור על אורך חיי המכשיר ללוש כך:
לשים את כל הנוזלים והחומרים רק עם 1 קג קמח, ללוש היטב לבצק אחיד על מהירות גבוהה 2-3 דקות
לרדת למהירות 1 ולהוסיף עוד קג קמח, ולהמשיך ללוש לאט עוד 6-7 דקות לבצק אחיד ונח
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני עם בוש, מכינה קבוע 2 קג בפעם אחת, תענוג!
אבל חשוב בשביל לשמור על אורך חיי המכשיר ללוש כך:
לשים את כל הנוזלים והחומרים רק עם 1 קג קמח, ללוש היטב לבצק אחיד על מהירות גבוהה 2-3 דקות
לרדת למהירות 1 ולהוסיף עוד קג קמח, ולהמשיך ללוש לאט עוד 6-7 דקות לבצק אחיד ונח
בהצלחה
איזה דגם מדוייק של בוש?

• הוסף לסימניות
קנווד מייג'ור מצוין להקצפה וגם ללישה אבל של קילו אחד.
טכנית אני יכולה מידי פעם לשים גם 2 קילו אבל אז המיקסר ממש "רוקד" על השיש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה