כובע הנזיר
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
משקל - לא יכולה לדמיין משהו כבד יותר מהאנקרסרום.@ה. בקר , @חיה אוטומיישן @דביבון ,
אשמח לדעת על האנקרסרום:
התפעול באמת מורכב יותר?
צריך להיות צמודים אליו בזמן הכנת הבצקים?
אני ממש מתלבטת בינו לבין הדאבו
הוא קל משקל הרבה יותר וזה משמעותי לי
חוץ מזה שהיצור השבדי נראה לי איכותי יותר מהסיני
בטוחה שהדאבו יותר כבד? אנקרסרום מסיבי מאוד, ממש מרגיש שבא לעבוד ושלא צריך לחוס עליו. עומד יציב בלי ואקום.
לגבי הגודל של הקערה - לא כ"כ משמעותי ובכל מקרה צריך כזה גודל לשלוש קילו קמח.
איכות הבצק-משווה למה שהיה לי עד לפני כמה חודשים- מיקסר פשוט ב400 שקל- אני מכינה הרבה בצקים, ולא רואה הבדל באיכות הבצקים.
בעיקרון, אפשר להכין בצק משלוש קילו קמח. במציאות הקערה לא מספיק גדולה והבצק תמיד מלכלך אצלי את הסביבה. לא נורא אבל מעצבן.
זה פחות שגר ושכח ממיקסר רגיל כי בהתחלה בד"כ צריך קצת בייבי סיטר. לא נורא בכלל אבל עדיין מינוס.
הטיימר מאוד מאוד נח.
גם הקערה שפתוחה בנח מלמעלה היא יתרון גדול.
בבצקים קטנים יותר אין שום בעיה לעבוד לפי הסדר הרגיל של קודם יבשים אח"כ רטובים. אין הבדל בכלל.
חלקי ההקצפה נראים הרבה פחות מסיביים. ההקצפה עצמה מצויינת אבל לוקחת לי יותר זמן ממה שלקח במיקסר הפשוט הקודם.
נתקלת בבעיה, אשמח לשמוע מהמנוסות -
הטמעת נוזלים אחרי שהבצק כבר התגבש היא כמעט בלתי אפשרית. לדוגמא - אני אוהבת להכניס את השמן רק ממש בסוף הלישה. המכונה מסתובבת ומסתובבת ומסתובבת ואני מוצאת את עצמי עוזרת לה בכל הכח... כנ"ל בהוספת מים לבצק שיצא קשה מדי.
יש לזה פתרון? מה אתן עושות?
ניסיתי לתת פה סקירה אובייקטיבית ולא מתייפיפת או מתלהבת מהרכש החדש... מקווה שלא יצא שלילי מדי.
היו לי ציפיות שבכזה מחיר (שילמתי אמנם "רק" כ2500, ועדיין) הכל יהיה וורוד כי זו הרוח שנשבה מרוב הפוסטים והסרטונים שראיתי לפני הקנייה. המציאות בעיני קצת פחות. האמת היא שהחשוב מהכל הוא שזה בפירוש מכונה לא מפונקת שבאה לעבוד בלי משחקים ובעזרת השם תחזיק (פלוס מינוס) נצח.
הנושאים החמים