מיקס של חמדה יקרה

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה, אבל אני לא מסוגלת כבר לשמוע את השיר הזה (בפרט שהקלטתי היום 3 ילדודס בני 5 שצרחו, זייפו, קפצו, רקדו , שיחקו עם האוזניות) במשך 5 וחצי שעות!!! (ל11 שירים, עם הפסקות אוכל,שירותים, איגלו , פיצה , ומרפסת באמצע) מה שלא עשיתי- הם לא היו בקצב, וזה לא בגלל הפלייבק(הם שרו עם המלודיה ומטרונום מעל) בקיצור, אשמח אם תתנו לי קצת כיוון על מה לעבוד פה- כי יש על מה והמון- רק שהראש שלי כבר לא מבחין... תודה!

קבצים מצורפים

• חמדה יקרה מוקלט סקיצה.mp3
    2.7 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
קודם כל לסדר אותם בקצב כמה שאת יכולה(ויש לך הרבה איפה:p ..)
ממש לסדר "פאזל" חדש
ודווקא זה לא כזה נורא בהתחשב בעובדה שזה ילדים- וזה חלק מהיופי..

• הוסף לסימניות
מתוק!
גילוי נאות: לא מבינה בזה.

1.לסדר קצב
2.להסיר את הלחישות שלך ברקע
3.להביא את הקול יותר קדימה- כרגע הלווי קדימה והילדים ברקע רחוק.

• הוסף לסימניות
כל מה שאמרתם- ברור היה מראש

השאלה היא יותר בEQ איזה תדרים להוריד/להגביה וכו'... הלחישות זה פשוט כדי לשמור את הזכויות כשמעלים לאתר...

• הוסף לסימניות
מותר לשאול לצורך מה זה?
כמו"כ, יש מעט שיבושים במלל.
(אני בתה של המחברת...)
הביצוע חמוד מאד, אינני מקצועית בתחום כלל.

• הוסף לסימניות
לאיזה צורך זה נראה???

נכתב ע"י נחמדת;1616134:
מותר לשאול לצורך מה זה?
כמו"כ, יש מעט שיבושים במלל.
(אני בתה של המחברת...)
הביצוע חמוד מאד, אינני מקצועית בתחום כלל.

יש מצב שלמסיבת בת מצווה... (העייפות השפיעה...)
ובעניין השיבושים , אני מודעת לעניין... הרבה' שלהם לא מסכים לשנות את המילים שהוא כבר 20 שנה עושה את אותה מסיבה + "הלהיט" השנתי (במקרה של השנה "ואפילו בהסתרה")
אני יודעת את המילים עוד מימות הגן ישר והפוך - אזי ולא אז וכו'... אבל לכי תתווכחי איתו (ועם בעלי שמאמן אותם כבר כמה שנים טובות...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה