דרוש מידע מיקרובליידינג – עיצוב גבות בשיטת השערה

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת על משהי מומלצת לעשות אצלה
עדיף מנסיון של משהי שעשתה את זה

• הוסף לסימניות
ורד תורג'מן ראשלצ
אלופה עשיתי כבר פעמיים אצלה
מחזיק הרבה זמן
ויש אחריות חצי שנה ראשונה ( בד"כ נותנים רק פעמיים להגיע ) והיא נותנת במהלך החצי שנה בלי הגבלה ( לא שצריך ) אבל אם רוצים להוסיף או לעבור שוב פעם כדי שיתפס יותר חזק

• הוסף לסימניות
אני אשמח להמלצה למשהי טובה מירושלים/ביתר/בית שמש
משהי שעושה טבעי ויפה ונותנת אחריות

• הוסף לסימניות
תהילה אהרוני מירושלים
אלופה( קצת יקרה אבל שווה)
לא קשורה אליה 🙈 אולי אם היה קשר היתה עושה לי הנחה....

• הוסף לסימניות
רק לעורר תשומת לב--
אני אישית קיבלתי פסק משני רבנים שונים (לא מחמירים מאד)
שמיקרובליידינג אסור ממש כי זה נכנס להגדרה ההלכתית של קעקוע!!
נכון שזה יורד.. נכון שזה רק בשכבה החיצונית של העור...
הם בדקו היטב היטב וזה היה הפסק.
כמובן שכל אחת תעשה את שיקוליה ותשאל את מי שהיא רואה לנכון.
אבל רק לעורר .

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ורד תורג'מן ראשלצ
אלופה עשיתי כבר פעמיים אצלה
מחזיק הרבה זמן
ויש אחריות חצי שנה ראשונה ( בד"כ נותנים רק פעמיים להגיע ) והיא נותנת במהלך החצי שנה בלי הגבלה ( לא שצריך ) אבל אם רוצים להוסיף או לעבור שוב פעם כדי שיתפס יותר חזק
שלום רב, השיטה הזו היא יצור של דמוי שערות טבעיות או כעין "גבה צבועה"?

• הוסף לסימניות
עושה גם וגם אני עשיתי בשיטת השערה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה