מיקרופון קונדנסר

• הוסף לסימניות
עד לא מזמן הייתי משתמש במקרופון הזה
מקרופון קונדנסר ALCTRON MC330
לאולפן לאחרונה הוא התחיל לעשות רעשים חיפשתי מה הבעיה ובסופו של יום החלטתי להתחדש במקרופון חדש...
אני מחפש מקרופון באיזור ה1000 ש"ח שממליצים מנסיון !!! משהו שלא יעשה בעיות לאחר חודשיים...
החדר מטופל
אם אפשר קישורים ודגמים
תודה מראש לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
Rode nt1 עולה באיזור הזה, אחלה מיקרופון
יש מן הסתם עוד אבל אותו אני מכיר..

גם audio technica 2035 עולה באיזור הזה
חושב שהוא גם מומלץ

• הוסף לסימניות
Rode nt1 עולה באיזור הזה, אחלה מיקרופון
יש מן הסתם עוד אבל אותו אני מכיר..

גם audio technica 2035 עולה באיזור הזה
חושב שהוא גם מומלץ
מניסיון ???
או מהמלצות של אנשים?
סליחה על החפירה פשוט לא בא לי ליפול...
ומה מבניהם מומלץ יותר?

• הוסף לסימניות
מנסיון rode.. פשוט זה מה שקניתי, אבל ה audio technica מאוד מוכר
אם אני זוכר נכון, אסף רטוביץ השווה ביניהם ופשוט ההבדל הוא איזה קול יש לך
(אני לא רוצה לא לדייק אבל נראה לי שאם זה קול עם באס ועבה יותר (לדוג' שולי רנד וכו') אז האודיו טכניקה יותר 'מחמיא'.
לקול דק יותר, אולי גם לנשים, עדיף את הרוד)

שניהם מאוד נפוצים, כמובן שיש את ה rode nt1000 שהוא גם די באותו סדר גודל של המחירים האלה, אני לא יודע בדיוק מה ההבדל אבל אין ספק שזה באותה רמה

אם אתה רוצה מיקרופון שיש לו אפשרות לקליטה מעגלית, שטובה גם להקלטת מקהלה מסביב למיקרופון וגם כדי לרכך הקלטה של ילדים או חליל צד וכאלה אז זה קצת יותר יקר, יש את ה audio technica 2050
Rode nt2000 (אני לא יודע אם יש עוד רמה באמצע ברוד, אבל הוא מיקרופון ממש מצויין)

אין לי ניסיון בהם אבל יש בנקסט פרו מיקרופון של חברת lewit שעולה 1400 שנראה באמת מפתה.. שמעתי עליו דברים טובים אבל אני לא מכיר עוד אנשים עם המיקרופון הזה (זה לא אומר משהו עליו.. סתם זה חברה פחות מוכרת)

• הוסף לסימניות
מנסיון rode.. פשוט זה מה שקניתי, אבל ה audio technica מאוד מוכר
אם אני זוכר נכון, אסף רטוביץ השווה ביניהם ופשוט ההבדל הוא איזה קול יש לך
(אני לא רוצה לא לדייק אבל נראה לי שאם זה קול עם באס ועבה יותר (לדוג' שולי רנד וכו') אז האודיו טכניקה יותר 'מחמיא'.
לקול דק יותר, אולי גם לנשים, עדיף את הרוד)

שניהם מאוד נפוצים, כמובן שיש את ה rode nt1000 שהוא גם די באותו סדר גודל של המחירים האלה, אני לא יודע בדיוק מה ההבדל אבל אין ספק שזה באותה רמה

אם אתה רוצה מיקרופון שיש לו אפשרות לקליטה מעגלית, שטובה גם להקלטת מקהלה מסביב למיקרופון וגם כדי לרכך הקלטה של ילדים או חליל צד וכאלה אז זה קצת יותר יקר, יש את ה audio technica 2050
Rode nt2000 (אני לא יודע אם יש עוד רמה באמצע ברוד, אבל הוא מיקרופון ממש מצויין)

אין לי ניסיון בהם אבל יש בנקסט פרו מיקרופון של חברת lewit שעולה 1400 שנראה באמת מפתה.. שמעתי עליו דברים טובים אבל אני לא מכיר עוד אנשים עם המיקרופון הזה (זה לא אומר משהו עליו.. סתם זה חברה פחות מוכרת)
זהו בנקסט פרו מאו מנסים לשווק אותו משום מה אני מכיר את יגאל חייקין והוא מאוד המליץ עליו אבל אני מחפש משהו שיש לו אסמכתא מאנשים אני צריך משהו לסגנון קול גברי אבל גבוה יחסית על גבול הנשים סיגנון אוהד מושקוביץ כזה ולנשים.
אני מבין שהרוד יותר מומלץ אבל השאלה היא האם יש הבדל בין NT1 לNT1000 כי ה2000 הבנתי שרוד בעצמם כתבו שהוא אותה רמה של ה1000 פשוט קליטה מעגלית למקהלות כדלעיל ויש מבצע לא רע על הרודים בחלילית אשמח מאוד אם תוכל לחדד אותי על הדגם המומלץ יותר מבניהם..

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את ההבדל ביניהם.. יש הבדל מן הסתם, ואם המחיר דומה אז כנראה זה תלוי באופי הקול..
לפי דברי 'תקליט אור' זה נשמע שיש יתרון ל1000 אבל אישית לא בדקתי, זאת באמת שאלה לאסף..

העניין עם lewit שהם מהנדסים יוצאי החברות הכי מובילות אז הם לא פראיירים, יש להם מוצרים מאוד איכותיים, המיקרופונים שלהם עוד לא מוכרים כל כך (הקונדנסרים. הדינמיים שלהם כן מתחילים להיות מוכרים, עושים עבודה טובה)
ההבדל הוא המחיר, נקסט פרו נותנים במוצרים של החברה הזאת את המחירים שיש באמזון, אז אם תיקח מיקרופון של lewit ב1400 שקל
המחיר של החברות האחרות באמזון יהיה יותר נמוך
משהו שאולי יכול להעיד לטובת האיכות של המיקרופון הזה
אבל זה סברות, לא בדקתי עדיין ;)

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה אבל אני שוקל לקנות אותו בשביל שירה שזה משהו אחר ...
הוא מיועד גם לשירה, רק שאני פחות משתמשת בו לשירה
ממליצה להתייעץ עם היבואן של אודיו טכניקה שיתאים לכם בדיוק את המיקרופון המתאים - אלעד 050-4999603

• הוסף לסימניות
הוא מיועד גם לשירה, רק שאני פחות משתמשת בו לשירה
ממליצה להתייעץ עם היבואן של אודיו טכניקה שיתאים לכם בדיוק את המיקרופון המתאים - אלעד 050-4999603
אני יודע שהוא מיועד לשירה אבל השאלה לאלו קולות ...
המחירים אצלו שונים מהחנויות או שאותו דבר?

• הוסף לסימניות
הרוד NT 2000 מחכה 1 על 1 את הנויימן 87 הוא מאוד מומלץ אני יש לי את הNT 2 ואני ממליץ בחום יש לו סאונד שלא נופל משום מיקרופון
אני עבדתי שנים עם nt2000 מכירה עוד כמה שעובדים איתו
הוא מעולה
לא דומה לnt1
ממה ששמעתי מאולפנים אחרים (עושה הרבה מיקסים חיצוניים
אני פחות אהבתי את nt1
אבל יכול להיות שהיו שם בעיות אקוסטיקה
ממליצה לבדוק.
את nt2 אני לא מכירה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עבדתי שנים עם nt2000 מכירה עוד כמה שעובדים איתו
הוא מעולה
לא דומה לnt1
ממה ששמעתי מאולפנים אחרים (עושה הרבה מיקסים חיצוניים
אני פחות אהבתי את nt1
אבל יכול להיות שהיו שם בעיות אקוסטיקה
ממליצה לבדוק.
את nt2 אני לא מכירה
מישהי כתבה למעלה בשם אסף רטוביץ אם אני לא טועה ש1000 ו 2000 אותו רמה ההבדל רק האם הקליטה רב כיוונית או לא מכירה את ה1000? את יכולה לאשר את זה או לא?

• הוסף לסימניות
מישהי כתבה למעלה בשם אסף רטוביץ אם אני לא טועה ש1000 ו 2000 אותו רמה ההבדל רק האם הקליטה רב כיוונית או לא מכירה את ה1000? את יכולה לאשר את זה או לא?
שמעתי עבודות שנעשו ב1000 ונשמעו מצוין
לא מכירה אותו
אחפור קצת על הנתונים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה