ל"ג בעומר מירון ל"ג בעומר תשפ"ה • מכירות והחלפות כרטיסים

מצב
הנושא נעול.
להחלפה
2 כרטיסי מבוגר מבית שמש יום חמישי
כרטיס אחד בשעה 21.00 וכרטיס שני בשעה 22.00
אני מעוניינת להחליף את 2 הכרטיסים האלה לשעה 19.00\20.00

לידיעת כולם
ניתן להחליף מנוער למבוגר באתר

להחלפה שני כרטיסים
יש לי מירושלים גבעת התחמושת ביום שישי בשעה 03.00
ואני רוצה לשעה 6.00 בבוקר יום שישי
תודה 0533120707

למכירה 2 כרטיסים מביתר ביום חמישי בשעה 9 בבוקר
052-7101315

מחפש כרטיסים מאלעד לשעה 12 בלילה 0504151528

להחלפה

יש לי 2 כרטיסים מירושלים בחמישי ב19:00
מעוניינת להחליף לכרטיסים מבית שמש בחמישי אחרי צהריים / ערב

0583287404

יש לי כרטיס נוער מביתר למירון חמישי בשעה 19:00 ואני רוצה להחליף לשעה 11:00 בלילה
0556757880

דחוף!!!!!!!
דרוש כרטיס בודד מירושלים ליום חמישי בין 23:00 ל01:00
0527694578

מחפש לקנות כרטיס למירון ביום שישי לא משנה שעה עדיפות לרכב פרטי
או אוטובוס מטבריה או צפת ל2 מבוגרים ו2 ילדים
נא ליצור קשר 0583682239 אני לא זמין כאן

העברתי כרטיס נוער למבוגר
צריך להגיע כרטיס חדש?
או שזה על אותו כרטיס
זה שעשה לי את זה אמר שלא הגיע כרטיס חדש
זה בסדר?

מחפשים שתי כרטיסים מאלעד ביום חמישי בשעה 16:00

מחפשים שלוש כרטיסים[וגם אחד או שתיים טוב ] לרכב פרטי תודה רבה

מחפשים 2 כרטיסים מירושלים ב12 בלילה (ליל שישי)
או ברכב מירושלים
מייל moruya123 שטרודל וואלה co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה