אנונימי מספר 1
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
יש למישהו 2 כרטיסים למכירה בבני ברק בשעה 17
אני מוכנה לשלם סכום גבוהה
אני מוכנה לשלם סכום גבוהה
אשמח לקנות 2 כרטיסים ל22:00יש לי מבני ברק בשעות 21:00, 22:00, ו - 02:00 לפנו"ב, יעזור לך?
אני רוצה את של 21:00יש לי מבני ברק בשעות 21:00, 22:00, ו - 02:00 לפנו"ב, יעזור לך?
מקפיצה.מעוניינת להחליף כרטיס אחד של השעה 00:00 בירושלים תמורת כרטיס בני ברק או עפולה בשעות הערב-לילה
רלוונטי?יש לי למכירה 3 כרטיסים נוער מטבריה למירון בשעה 12 בלילה!!
וכרטיס אחד נוער מטבריה למירון בשעה 8 בשישי בבוקר
אם תירצה למכור אשמחיש לי 2 כרטיסים לאליפלט בחמישי ב1.00 בלילה מעוניין להחליף לשעה 00.00 בלילה
7174308@ וכו
לא עדיף לבטל את העסקה באתר מאשר למכור יותר בזול???ברצוני למכור ב-100 ש"ח (במקום 116 ש"ח) 2 כרטיסים מאלעד למירון באוטובוס של יום חמישי ב-9 בבוקר לפרטים 0504128851/2
נמכר!!למכירה 2 כרטיסים מביתר למירון בשעה 16:00 ביום חמישי!!!
מוכרת גם בלי להחליף?יש לי 4 כרטיסים מרכבת אשדוד ב12:20 בלילה
2 מבוגר, 2 נוער
מעוניין להחליף עם כרטיסים מבני ברק / לוד / או עיר אחרת בדרך למירון
0527146132
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים