ל"ג בעומר מירון ל"ג בעומר תשפ"ה • מכירות והחלפות כרטיסים

מצב
הנושא נעול.
להחלפה 2 כרטיסים לשעה 10 בערב מארזים בירושלים,
תמורת שני כרטיסים לשעה 12 מירושלים- לא משנה מיקום.
0527627593

מעונינים לרכוש כרטיס 1 מאשדוד, יום חמישי, בשעות אחה"צ והערב (מבוגר).
בבקשה,
אם יודעים על דרך לברר על כרטיס פנוי,
נשמח ונודה למידע.

האם יש מישהו שרוצה להחליף כרטיס למירון מהר חוצבים בשעה 12 בלילה למרכזית הארזים באותו שעה???
יש לי כרטיס מהארזים בשעה 11 בלילה, ואשמח להחליף לשעה 12 בלילה מהר חוצבים.
נא לשלוח למייל shgr11 ג'ימייל.

להחלפה 2 כרטיסים בשעה 16:00 מבני ברק (נוער) תמורת 2 כרטיסים בשעות 24:00-01:00 מבני ברק/אלעד והמרכז.
0548405081

להחלפה
כרטיס מבית שמש בשעה 21:00 לשעה 23:00
או כרטיס מביתר בשעה 22:00 לכרטיס מבית שמש לשעה 22:00 או 23:00

0583229692

יש לי שתי כרטיסים נוער מביתר בשעה 7:00 בבוקר
אני רוצה למכור אותם
0533176336

אנחנו מחפשים כרטיסים מצפת חצור והסביבה לשעות 12 עד 3 בלילה.
שתי אנשים ומעלה
0583250452

יש לי כרטיס 1 למכירה במחיר עלות 58 ש"ח מחר בבוקר יום חמישי בשעה 9 מגבעת התחמושת

מישהו יודע מה המספר של הופמן או כל הסעות אחרות להזמנות מבני ברק

מעונין להחליף או לקנות כרטיסים לצפת יש לי באליפלת ב2 בלילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה