- הוסף לסימניות
אני מאוד אשמח לקנות אחד 0533124706מוכרת 2 כרטיסים מירושלים לשעה 19:00 מארזים
אני מאוד אשמח לקנות אחד 0533124706מוכרת 2 כרטיסים מירושלים לשעה 19:00 מארזים
אני רוצה 0533124706אני צריכה רק כרטיס אחד
האם יש מישהו שמעוניין בכרטיס אחד מירושלים הארזים ב19:00 ?
במידה ורלוונטי אשמח לקנות כרטיס 1יש לי שני כרטיסים מהר חוצבים בירושלים מהשעה 17:00 [יום חמישי]
ואני מעוניין להחליף לשעה 16:00 מהר חוצבים או מגבעת התחמושת...........
הכרטיסים נמכרו כבר מזמןמוכרת 2 כרטיסים מירושלים לשעה 19:00 מארזים
מחפשים 5 כרטיסים מצפת
מאיזו עיר?יש לי 2 כרטיסים למכירה ליום חמישי בשעה 12 בבוקר,
מעוניין לקנות 0533108978יש לי שתי כרטיסים ליום חמישי ב 14:00 ממודיעין עילית, אשמח להחליף בעד שעה מאוחרת יותר
אשמח לקנות את הכרטיס של ביתרלמכירה:
1. ממודיעין עילית בשעה 9 בערב
2. מביתר בשעה 12 בלילה
3. מירושלים הארזים בשעה 11 בבוקר
להתקשר 0527146775 בין הסדרים
אני מעוניינת לרכוש כרטיס אחד. איך אני יכולה ליצור איתך קשר? המספר שלי: 0556722375יש לי 2 כרטיסים למכירה ליום חמישי בשעה 12 בבוקר, ירושלים, הר חוצבים.
עדיין זמין?יש לי 2 כרטיסים למכירה ליום חמישי בשעה 12 בבוקר, ירושלים, הר חוצבים.
אצלי זה למכירה,
אבל זה נמכר?אצלי זה למכירה,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים