ל"ג בעומר מירון ל"ג בעומר תשפ"ה • מכירות והחלפות כרטיסים

מצב
הנושא נעול.
מחפשת כרטיסים מכרמיאל בשישי בבוקר
בשעה 7:00

הזמנתי בטעות כרטיס מבוגר במקום נוער ביום חמישי מבית שמש
בשעה 22.00 אשמח להחליף לנוער
טוב לי גם בשעה 21.00

מעוניינת להחליף כרטיס של השעה 12 מביתר לכרטיס של 2 מביתר,
דחוף!!!

אני הייתי צריך ב 12 בלילה בירושלים קפץ כמה פעמים (כרטיסים בודדים) ל12 בלילה ול2 בלילה כמה וכמה פעמים
עשיתי רענון ונכנסתי שוב כמה פעמים וראיתי

מחפשת לקנות כרטיס אחד ליום חמישי ב5 בצהריים
מהר חוצבים בירושלים

אני רוצה לקנות כרטיס מבוגר מבני ברק או מסביבתה לשעה 9/10 בערב של יום חמישי
0548464003 תודה רבה

דרוש כרטיס מירושלים ליום חמישי בשעה בין 23:00 ל 01:00.
דחוף!!!! 0527694578

יש סיכוי שמישו מבני ברק מעוניין למכור כרטיסים של השעה 21:00 ? אשמח, תודה.
כן, אם תשיג לי כרטיס במקומו ל - 23:00 עדיף ובלית ברירה ל - 00:00 לפנו"ב

נ.ב.
יש לי ג"כ כרטיס לשעה 22:00 מבני ברק ומעוניין להחליפו בתמורה להנ"ל

0527119198

שלום!
יש לי כרטיס ממרכזית הארזים ירושלים ב2:00 בלילה יציאה, מחפש להחליף לכרטיס מירושלים באזור 00:00-22:00
a0502662111שטרודל גימל וכו'
כנ"ל יש לי למכירה במחיר עלות כרטיס מעפולה יציאה ב-00:00 אישור שהיה בהר מ01:00 עד 06:00
מעפולה נמכר.
אם מישהו רוצה להחליף את הכרטיס של ירושלים אשמח שיצור איתי קשר או במייל הנ"ל או בפלאפון 0502662111

מחפשת נסיעה אחת באוטובוס מירושלים וכן נסיעה ברכב ממש יעזור לי moruya123 שטרודל וואלה co.il

יש לי כרטיס מבית שמש ליום חמישי בשעה 12:00 בצהריים.
מעוניין להחליף לשעה 14:00

למכירה כרטיס מרכסים בליל שישי בשעה 4:00
מחיר עלות
במייל tehila800800 בג'ימייל

יש למישהו כרטיסים לזוג וילד מתחת לגיל 5 מצפת ביום שישי?

מבני ברק בחמישי בערב מי מוכר לי כרטיס?
0504178820

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה