- הוסף לסימניות
אני יכולה להחליף לשעה 08:00מעוניינים להחליף כרטיס מירושלים הארזים בשעה 23:00 לכרטיס ילד ירושלים הארזים בשעה 9:00 בבוקר ביום חמישי
אני יכולה להחליף לשעה 08:00מעוניינים להחליף כרטיס מירושלים הארזים בשעה 23:00 לכרטיס ילד ירושלים הארזים בשעה 9:00 בבוקר ביום חמישי
אפשר בשירות לקוחותהזמנתי בטעות כרטיס מבוגר במקום נוער ביום חמישי מבית שמש
בשעה 22.00 אשמח להחליף לנוער
טוב לי גם בשעה 21.00
וכמובן שתשלימו את ההפרש!
נמכר כבר??מוכרת 2 כרטיסים מירושלים לשעה 19:00 מארזים
מעונין לקנות אם שייך bb0527133036 שטרודל ג'מייל וכו'יש לנו 5 כרטיסים מצפת ביום חמישי ב- 07:00 בבוקר
מעוניינים להחליף לשעה אחרת
כתבתי כבר למעלה שזה נמכר....נמכר כבר??
אם לא תתקשרי למספר 0548534259
יעזור לי מששש
למה לא למכור, זה יעזור לאנשים שרוצים להגיעיש אפשרות לבטל את ההזמנה
(בכרטיס שנשלח במייל יש קישור לביטול ההזמנה)
אנחנו רוצים להחליף לשעה אחרתמעונין לקנות אם שייך bb0527133036 שטרודל ג'מייל וכו'
כן ממש אשמחיש לי רגיל מקרית גת ב17:03. עדיין צריכה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים