היונגערמאן!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
באיזה עיר??? מאיזה תחנה??? פרטים....................יש לי 2 כרטיסים ליום חמישי בשעה 14:00 ואני מעוניין להחליף לשעה אח"כ ל 15:00
אם משהו מעוניין אני אשמח שישאיר לי הודעה
תודה רבה
באיזה עיר??? מאיזה תחנה??? פרטים....................יש לי 2 כרטיסים ליום חמישי בשעה 14:00 ואני מעוניין להחליף לשעה אח"כ ל 15:00
אם משהו מעוניין אני אשמח שישאיר לי הודעה
תודה רבה
אם את לא מוצאת להחליף אני מאד רוצה לקנות תודה מראש.יש לי 2 כרטיסים מבית שמש לשעה 21.00
ומעוניינת להחליף לשעות מוקדמות יותר!
דחוף!!!
יש לנו כרטיס ליום חמישי ב21:00 מירושלים - הר חוצבים
מעוניינים להחליף לכרטיס ביום חמישי בשעה 17:00 מירושלים
קיים עדיין?למכירה 5 כרטיסים לחניון אליפלט שישי בוקר בשעה 8 לפרטים צור קשר במייל 4514150gmail.com
מחפש להחליף 2 כרטיסים במבני ברק במקום 21:00 ביום חמישי לשעתיים שלוש קודם
יש לי 2 כרטיסים ל1 בצהריים גם טוב ?אשמח מאודמחפש להחליף 2 כרטיסים במבני ברק במקום 21:00 ביום חמישי לשעתיים שלוש קודם
תודה!
למכירה 5 כרטיסים לחניון אליפלט שישי בוקר בשעה 8 לפרטים צור קשר במייל 4514150gmail.com
כןקיים עדיין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים