- הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי אני מעוניינת 0548595755מה המספר שלך?
עדיין רלוונטי אני מעוניינת 0548595755מה המספר שלך?
לא בטוח אני הבנתי שרכבות יצאות מעיר מסוימת ופותחות דלתות רק בסוף-כרמיאל לא עצורים בתחנות בדרך תבדקו את זההאם אפשר לעלות בתחנת לוד ברכבת אם יש לי כרטיס מבאר שבע?
הבנתי שזה אותו רכבת
לפי הלוח זמנים נראה שרכבת מבאר שבע עוצרת בקרית גת ובלודלא בטוח אני הבנתי שרכבות יצאות מעיר מסוימת ופותחות דלתות רק בסוף-כרמיאל לא עצורים בתחנות בדרך תבדקו את זה
23:00לאיזה שעה?
יש לי בשעה 9:00 בבוקר ובשעה 13:00 אם רלוונטי - נועראני צריך שתי כרטיסים מירושלים חמישי בלילה
(בתשלום גבוה) 0583277986
אפשר בבקשהיש לי בשעה 9:00 בבוקר ובשעה 13:00 אם רלוונטי - נוער
בהמשך להודעה הזאת,החלפת כרטיסים
יש לי 2 כרטיסים
שתיהם לשעה 6 בצהריים
אחד ממסוף ארזים בירושלים
ואחד מהר חוצבים
אני מעוניין להחליף אחד מהם, לא משנה איזה, אבל שיהיה לשעה 6 בצהריים,
תודה רבה
0556751654g gmail.com
אני אשמח לקנות או להחליףיש לי 2 כרטיסים ל9 בערב ביום חמישי מירושלים לא אכפת לי להחליף ל 4 אחר הצהריים אם יש מי שרוצה
סליחה אני לא מוצאת את הקישור איך משנים כרטיס מנוער למבוגר וכן להיפך אשמח לעזרה
תודה
לא רואהיש כרגע באתר ב4 לפנו"ב באלעד
נתפס ויש כעת לשעה 5 (תעשה רענן)יש כרגע באתר ב4 לפנו"ב באלעד
מה הטלפון?למעוניינים יש לי 3 כרטיסים מירושלים ארזים בשעה 3 לפנות בוקר
יש לי כרטיס מבוגר אני צריכה להפוך לנוער....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים