ראובן גרשנוביץ
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אי אפשר לשנותיש לי כרטיס מבוגר אני צריכה להפוך לנוער....
לא ההיפך...
אי אפשר לשנותיש לי כרטיס מבוגר אני צריכה להפוך לנוער....
לא ההיפך...
עוד רלוונטי?להחלפה:
6 כרטיסים מבית שמש בשעה 2:00 בלילה, 2 מבוגר 4 נוער.
תמורת כרטיס אחד מבית שמש בצהריים/אחרי צהריים ביום חמישי.
אני מעוניינת לקנות כרטיס מהר חוצבים/מרכזית הארזים בחמישי בלילה אזור שעה 1
רוצהלמעוניינים יש לי 3 כרטיסים מירושלים ארזים בשעה 3 לפנות בוקר
הרגע יש שוב 2 כרטיסים בארבע מאלעדנתפס ויש כעת לשעה 5 (תעשה רענן)
אני מעוננית לשתי כרטיסים מאזור המרכז ואני רואה שנגמר מאלעד יש עוד??הרגע יש שוב 2 כרטיסים בארבע מאלעד
ראיתי אחד ב9 בערב למעונייניםהרגע יש שוב 2 כרטיסים בארבע מאלעד
הררגע ראיתי באתר פנוי שני כרטיסיםאני מעוננית לשתי כרטיסים מאזור המרכז ואני רואה שנגמר מאלעד יש עוד??
0504140657
כן רלוונטי,עוד רלוונטי?
כרטיס 1? צריכה לפחות 2 ויותרלמכירה כרטיס מאשדוד ב3 בצהריים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים