ברוך ה' אני נושם
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,101
מעוניינת להחליף כרטיס
משעה 17:00 אחה"צ יום חמישי ל 00:00 בלילה
מבני ברק.
משעה 17:00 אחה"צ יום חמישי ל 00:00 בלילה
מבני ברק.
רוצה להחליףרוצה למכור?
מעוניין לקנות את הכרטיס של 12 בלילה האם רלונטי?מחפש להחליף כרטיסים מבני ברק יום חמישי בשעה 12 בלילה
ל - 23:00\ 22:00
או לקנות לשעות הנ"ל
053-3176206
מוסיפה מייל -Lmr5955572@ גימייל נק. קוםמעוניינת לקנות כרטיסים מביתר ליל שיש בשעות אמצע הלילה
או מצפת ביום שישי בבוקר
0533107268
מקפיץ שוב למי שמעונייןיש לי שני כרטיסים למכירה
מירושלים גבעת התחמושת יום חמישי אור ליום שישי בשעה 3.00 בלילה
כל המעוניין wav4050@
לפרטים במייל A3181834_GMAIL_COMלמכירה מירושלים גבעת התחמושת ביום חמישי בשעה 11:00 בבוקר
הארזים ביום חמישי בשעה 12:00 בבוקר
כל הקודם זוכה
מקפיץלהחלפה.
יש לי 2 כרטיסים מבוגר ונוער (אפשר לשנות באתר)
אליפלט - בשעה 5 שישי לפנות בוקר.
להחליף לשעה 2 או 3 שישי לפנות בוקר - אליפלט
liberesther78 gmail com
אני רוצה! פנוי עדיין?שלום וברכה יש ברשותי שני כרטיסים לשעה 21.00 מהר חוצבים בירושלים ביום חמישי אחד נוער אחד מבוגר יש אפשרות להפוך את הנוער למבוגר לפרטים 0533150773
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים