- הוסף לסימניות
- #1,221
דיברנו בטלפון.יש לי כרגע שלוש כרטיסים לשעה 6 מעונינת להחליף ל-9 רלונטי?
יש לי 2 כרטיסים לשעה 21.00 ורוצה להחליף איתך לשעה 18.00
אמרת לי שתבדקי אם יש לך כרטיס שלישי לשעה 21.00
דיברנו בטלפון.יש לי כרגע שלוש כרטיסים לשעה 6 מעונינת להחליף ל-9 רלונטי?
מחפש כרטיס מביתר ליום חמישי בחמש
מוכן לשלם
מקפיצה שוביש לי כרטיס של 23:00 מצפת אני רוצה להחליף ל20:00-22:00
0533124706
מעלה שוב.....היי
אני מוכרת 2 כרטיסים לשעה 9 מאלעד ביום חמישי.
ומעוניינת לקנות כרטיס אחד או שתיים לשעה שש בערב ביום חמישי מבני ברק.
0548534259
אם זה לא ימכר אני מבטל את זהלמכירה מירושלים הארזים ביום חמישי בשעה 12:00 בצהריים
כל הקודם זוכה
שעה תשע בבוקר של יום חמישי*היי
אני מוכרת 2 כרטיסים לשעה 9 מאלעד ביום חמישי.
ומעוניינת לקנות כרטיס אחד או שתיים לשעה שש בערב ביום חמישי מבני ברק.
0548534259
אם זה לא ימכר אני מבטל את זה
פשוט חבל כי אף אחד לא יוכל לקנות את זה אח"כ
יש ברשותי כרטיס מביתר בשעה 12 בלילה אשמח להחליפו בשעה 5 בערב מביתר או מירושלים או אפילו רק לקנות לשעה 5 בלי להחליף 0548408438
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים