ל"ג בעומר מירון ל"ג בעומר תשפ"ה • מכירות והחלפות כרטיסים

מצב
הנושא נעול.
מחפשת כרטיס אחד מירושלים-ארזים ב19:00 חמישי - תחב״צ

יש לי 2 כרטיסים מב"ב בשעה 21:00 ומעונין להחליף ב 22:00

זקוקים לכרטיס מירושלים ליום חמישי בשעה 17:00
נשמח ממש אם למישהו יש למכור.
0583296510
תודה רבה!!!

למכירה מב"ב
יום לג בעומר
4 לפנו"ב
1 מבוגר
1 נוער
5 לפנו"ב
1 מבוגר
2 נוער
0548466925

מחפשת בדחיופת להחליף: יש לי 3 כרטיסים מהר חוצבים ב-11 בבוקר חמישי, ולקבל בתמורה 4-5 כרטיסים לאליפלט, חצור, צפת m49963 שטרודל...

מעוניין לקנות כרטיס למבוגר ביום חמישי אחה"צ / ערב. מירושלים. 0583257381

מעונין לקנות מחצור/אליפלט/צפת/טבריה תמורת תשלום גבוה
0527212620

להחלפה 5 כרטיסים תמורת 4!!
יש לי 5 כרטיסים מבית שמש בשעה 3:00 בלילה (ליל שישי)
מעוניין להחליף אותם תמורת כרטיסים בשעה יותר מוקדמת,
בין השעה 16:00 ועד לשעה: 22:00 בלילה

לפרטים: 0533-192512
כל הקודם זוכה!!!

מעוניינת בכרטיס ליום חמישי בשעה 5 בצהריים מירושלים
או לחילופין להחליף 4 כרטיסים מירושלים בשעה 17:00
תמורת 5 כרטיסים לשעה אחרת ביום חמישי.

ברשותי כרטיס מבוגר מב"ב לשעה 11 לפנה"צ 7986798 @ gmail.com

יש לי 2 כרטיסים בשעה 12:00 בבוקר בהר חוצבים בירושלים
ומחפשת להחליף ל2 כרטיסים בשעה יותר מאוחרת בצהריים בכל מקום בירושלים

אני מחפש בדחיפות לקנות כרטיס מצפת למירון בחמישי ערב בשעה 22:00 או 23:00
0583229692

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה