כהנוביץ אילה
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #2,061
יש לי למכירה /. להחלפהמחפשים דחוףףף להחליף 2 כרטיסים מירושלים גבעת התחמושת מהשעה 23:00 לשעה 21:00
אפילו 1
או כרטיסים לקניה ב21:00
B0527677206 שטרודל וכו
יש לי למכירה /. להחלפהמחפשים דחוףףף להחליף 2 כרטיסים מירושלים גבעת התחמושת מהשעה 23:00 לשעה 21:00
אפילו 1
או כרטיסים לקניה ב21:00
לא רלוונטי. תודהלמכירה כרטיס מבני ברק בשעה 18:00 בערב
בפלאפון 0548462968
אשמח אם יש לכם למכירה 054-8542930יש לי למכירה /. להחלפה
B0527677206 שטרודל וכו
איך אפשר ליצור קשר?למכירה כרטיס מבית שמש בשעה 19 היום לפרטים שלחו מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
M6776G שטרודל וכואיך אפשר ליצור קשר?
תודה הסתדרתימעונין ב 2 כרטיסים או כרטיס 1 מבוגר ואחד נוער לא משנה איזה שעה היום או בלילה אני צריך אותם כדי שאוכל לחזור ברכבת בשעה 6 לפנות בוקר תודה 0504110960
המייל M6776G שטרודל וכועדיין רלוונטי הכרטיס מבית שמש ל19 אשמח לפרטים כאן כי המייל לא מופיע
המייל לא נכוןיש לי למכירה /. להחלפה
B0527677206 שטרודל וכ
רלוונטי?למכירה כרטיס מבני ברק בשעה 21:30, עם האוטובוסים של ר' אלימלך בידרמן... מגיע לחניון 6 (ממש עד שטח 89),
חזור בשעה 06:30
0527696172
תעשו תחנה בבני ברק, הרבה ישמחומי שרוצה יש 23 מקומות מחריש
באוטובוס פרטי
יציאה מחריש בשעה 21:30
חזרה מחניון כחל 4:30
חזרה[מגיעים לחריש] בשעה 6:00
מירון 100 ש"ח לכרטיס
מי שרוצה 053-3180125
המייל לא מופיעלמכירה כרטיס מבית שמש בשעה 19 היום לפרטים שלחו מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כבר לא רלוונטיהמייל לא מופיע
תוכל ליצור איתי קשר במייל: M0533132633 שטרודל וכו'
הי הכרטיס נמכר?למכירה כרטיס מאלעד בשעה 5 לפנות בוקר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים