כללי מישהוא יודע איך עושים קרופ?

• פותח הנושא תם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בתוכנה הזאת Inkscape, עברתי על כל האייקנים והפונקציות ולא מצאתי. :confused:

• הוסף לסימניות
התכוונתי לחתוך תמונות.

• הוסף לסימניות
למה להסתבך? גש לפוטו שופ

• הוסף לסימניות
זהו - שיש לי מחשב שאיני רוצה להכביד עליו ויש לי את התוכנה הזו בפורטייבל ואשמח לערוך בה, או שיש לכם המלצה לתוכנה קלילה להכין בה את התמונות עבור התחרות עד עכשיו ערכתי בקורל, אבל כעת אני במחשב אחר וכמו שאמרתי לא רוצה להכביד עליו.

• הוסף לסימניות
ומה רע בוורד?

קבצים מצורפים

• 0.jpg
    KB 147.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
האמת שיש לי כאן אופן אופיס וגם שם לא מצאתי את הפונקצייה הזו של חיתוך. אחרת באמת אין בעיה.
בכ"ז תודה רבה רבה למרות שגילית לי את אמריקה...

• הוסף לסימניות
גם עם התוכנה הפשוטה הזו אפשר לחתוך ולערוך.
photofiltre_portable627.exe

• הוסף לסימניות
תוכנה באמת נפלאה משהו משהו.
רק שאלה - לא הצלחתי להזיז את התמונות בצורה חופשית כמו שאני רגיל בתוכנות אחרות איך עושים זאת כאן-דהיינו לתפוס ולהזיז.

• הוסף לסימניות
תודה באמת גילוי משמעותי תודה חן חן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה