- הוסף לסימניות
12576
13518מישהו יכול לבדוק לי?
מס רכב: 4356869
210,000 ק"מ
תודה רבה!!!!
שלום, האם אפשר לבדוק במחירון לוי יצחק בלי מספר רכב??לא כתבת שנה.
(אין לי אפשרות לבדוק)
אין נתונים מלאים איזה תת דגם איזה ליסינג. בערך 53 אלף.שלום, האם אפשר לבדוק במחירון לוי יצחק בלי מספר רכב??
ואם כן אשמח שתבדקו לי
טויוטה אוריס סטיישן היברידי 2017
בעלות מקורית ליסינג יד 2
190.000 ק"מ
תודה רבה!!
תודה רבה רבה!!אין נתונים מלאים איזה תת דגם איזה ליסינג. בערך 53 אלף.
57,171 ₪תודה רבה רבה!!
אשמח לעוד רכב
טויוטה אוריס היברידי, סטיישן אוטומטי 1.8 (99כ"ס)
2017, יד 2, 195,000
8065886
תודה רבה אין מילים
תודה רבה,57,171 ₪
אולי צריך החלפת סוללה?תודה רבה,
משו יכול להגיד לי למה הבן אדם כתב ביד 2 שהוא מוכר אותו ב46,000 ???
יש משהו?בבקשה מחירון של הונדה סיווק אצ'בק
יולי 2012
יד 4
158,000 ק"מ
בעלות פרטית
צבע לבן
יש איזה 12 תתי דגמים הצבע פחות משנה. לפי מספר רכב אני יכול לחפש בקלות.יש משהו?
@אני וביתי @yehudamיש איזה 12 תתי דגמים הצבע פחות משנה. לפי מספר רכב אני יכול לחפש בקלות.
@אני וביתי @yehudam
או בעל חסד אחר
שלום, אשמח למחירון עדכני מס' רכב 22-454-002
58,000 ק"מ
תודה רבה רבה
83168
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים