מישהוא יכול להזכיר לחברי הכנסת שלנו?

• הוסף לסימניות
איזה נס שקם האשכול הזה.

הרי גפני כידוע נמצא בארץ רק בתקופת הבחירות, ובמהלך הקדנציה מסתובב בחו"ל, ושולח הודעות ליתד שיכתבו דברים בשמו.

ומידיעה, שגם עכשיו הוא תכנן לטוס לאיים בקנרים לחופשה ארוכה, ולצחוק על כל החרדים הנאיבייח שהצביעו לו, והאמינו לו שהוא שליח גדו"י.

עכשיו, בזכות האשכול, הוא יבין שיש משבר אמיתי בדיור, וגם לא יעיז להמשיך ככה לצחוק עלינו.

וכמובן בל נשכח שהסיבה היחידה שמחירי הדיור כל כך גבוהים, זה בגלל חוסר המעש של הנציגים החרדים שעסוקים רק בעצמם.

• הוסף לסימניות
הוא שכח שלא הצביעו לו אלא להרבות כבוד שמים..:rolleyes:
באמת בלי טיפת ציניות
אבל לחברי הכנסת החרדים לדעתי אין יותר מדאי מה לעשות
בעניין
מדובר במלחמה של כל האזרחים מול המונופלים הגדולים
והמדינה נהנת מהמצב הזה ותטען שלא יתכן שנוריד את מחירי הדיור
כי תקציב המדינה למדינה מוכת טרור כשלנו מגיע בחלק גדול ממנה מתקציבי המיסים הישירים והעקפים
בדיור
מס רכישה מס שבח מס על הקרקע מע"מ וכו
לכן קשה להאמין

• הוסף לסימניות
הכוונה רק להחריג מזה את המשכנתאות של הזוצי"ם
עדיין לא בסמכותו ורק ע''י שנוי חקיקה
[כי מה זה להחריג את הזוצי''ם]
אבל אפשר כן לעשות דברים כאלה שכבר קיימים כמו במחיר למשתכן שזכאים ל90 אחוז משכנתא או בערבות מדינה וכו' אבל להקפיא את הרבית זה רק בשנוי חקיקה וגם לא בטוח שיעבור בג''צ [כל עוד אין פסקת התגברות]

• הוסף לסימניות
כל הרעיון הזה של גפני קצת....
הוא רואה שהדור הצעיר פחות מתלהבים ממנו אז הוא קורץ להם עם ביטול רביות לצעירים
למה, למשפחה עם 8-10 נפשות ומשכנתא גדולה לא מפריע לשם תוספת רביות של 500-1000 ש"ח כל חודש????

• הוסף לסימניות
לא חושב שצריכים להיות כ"כ ציניים או מיואשים,
בהחלט יש מה לעשות, וכך חושבים גם גדולי ראשי הישיבות
אם כי המלאכה אכן מרובה ולא קלה.
וכל מי שיכול להטות שכם (או מקלדת) יבורך

• הוסף לסימניות
כל הרעיון הזה של גפני קצת....
הוא רואה שהדור הצעיר פחות מתלהבים ממנו אז הוא קורץ להם עם ביטול רביות לצעירים
למה, למשפחה עם 8-10 נפשות ומשכנתא גדולה לא מפריע לשם תוספת רביות של 500-1000 ש"ח כל חודש????
לפי מה שהבנתי הכוונה לכל מי שיש לו משכנתא על דירה יחידה, לא רק לצעירים

• הוסף לסימניות
ואם כבר העלו את נושא הריבית של בנק ישראל
לדעתי -ותתקנו אותי אם אני טועה
נעשתה כאן (שלא במתכוון)הונאת המאה

לפני מספר שנים בנק ישראל רצה לבא לקראתנו והורה לבנקים לבטל את מגבלת הפריים במשכנתא ויכלו לקחת עד 2 שליש
ולמה עשו זאת ? כי זה היה הריבית הכי זולה
ומה קרה אח"כ ? זה נהיה הריבית הכי יקרה
ומי מפסיד מכך? כל מי שהקשיב לעצת בנק ישראל ולקח 2 שליש פריים
ומי המרוויח הגדול? כמובן בנק ישראל!!!

הזוי הזוי הזוי
לדעתי צריך להגיש ע"ז בג"ץ

• הוסף לסימניות
איזה נס שקם האשכול הזה.

הרי גפני כידוע נמצא בארץ רק בתקופת הבחירות, ובמהלך הקדנציה מסתובב בחו"ל, ושולח הודעות ליתד שיכתבו דברים בשמו.

ומידיעה, שגם עכשיו הוא תכנן לטוס לאיים בקנרים לחופשה ארוכה, ולצחוק על כל החרדים הנאיבייח שהצביעו לו, והאמינו לו שהוא שליח גדו"י.

עכשיו, בזכות האשכול, הוא יבין שיש משבר אמיתי בדיור, וגם לא יעיז להמשיך ככה לצחוק עלינו.

וכמובן בל נשכח שהסיבה היחידה שמחירי הדיור כל כך גבוהים, זה בגלל חוסר המעש של הנציגים החרדים שעסוקים רק בעצמם.
רציני???????
לא חשבתי שהוא מכיר בכלל את הדרך לשדה התעופה............

והאמת יש בזה מעט לשון הרע!

• הוסף לסימניות

לפני מספר שנים בנק ישראל רצה לבא לקראתנו והורה לבנקים לבטל את מגבלת הפריים במשכנתא ויכלו לקחת עד 2 שליש
ומי מפסיד מכך? כל מי שהקשיב לעצת בנק ישראל ולקח 2 שליש פריים
ומי המרוויח הגדול? כמובן בנק ישראל!!!

הזוי הזוי הזוי
לדעתי צריך להגיש ע"ז בג"ץ
אני גם כתבתי את זה כאן
זה חוצפה שאין כדוגמתה!!!!
לא יודע איך לא עשו על זה רעש

• הוסף לסימניות

כמדומני שבפריים אין קנסות יציאה ותמיד אפשר להחליף מסלול אם לא רוצים להמשיך

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מחכה שהפרוגיסטים האלופים שלנו יפנו מזמנם היקר ויסגננו בסלוגנים קצרים וברורים בעיצוב מטורף, את הנזעק כאן.
וכך קמפיין הגוועלד של הציבור יזעק לנבחריו מחלונות הבתים, בשונה מגיוועלד הסיבובי שהם עשו לנו ערב הבחירות.
עיצוב מטורף אין, אבל להשראה
1667946668727.gif

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני עובר על האשכול ועובר לי בראש התירוצים הקבועים (בעוד חצי שנה)
תראה כשאמרתי, התכוונתי ... ניסיתי והפריעו ... אמרתי רק אם ... היו לנו דברים חשובים יותר ...
האם נראה לך שע"י כרזה כזו או אחרת זה ישתנה ??? הלוואי ...

• הוסף לסימניות
אם הם הבטיחו כנראה הם גם מתכוונים לקיים
1667951946575.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה