כללי מישהוא יכול להסביר לי כיצד קונים תמונה באיסטוק

• הוסף לסימניות
כדאי שתחפשי מישהו/י שיש לו/ה מנוי יהיה לך יותר קל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממש לא כדאי..
אף אחד לא אוהב לקנות לאחרים ולחכות לכמה עשרות השקלים שיגיעו מקצה הארץ מתישהו.....
זה פשוט מאד, ולוקח כמה דקות להרשם, אז למה להיות תלויים באנשים?
עשי חיפוש היו פה כמה אשכולות עם הסבר ברור שלב אחרי שלב כיצד להרשם ולרכוש קרדיטים

• הוסף לסימניות
אז ממש תלוי עם מי את מתעסקת. אני קניתי עכשיו ממשהי ממש נחמדה דרך האתר. היא פרסמה שיש לה קרדיטים רבים ואין לה מה לעשות איתם. באותו יום עשיתי לה העברה בנקאית.

• הוסף לסימניות
אז לי יש נסיון פחות נחמד
ובאמת זה לא תמיד קל לרוץ בו ביום לעשות העברה בנקאית (לא כל אחד עושה את זה דרך הנט) או לקנות מעטפה+בול ולשלשל בדואר..........
אם זה פשוט וקל, למה לנצל?

• הוסף לסימניות
אז אולי סוף סוף מישהוא יסביר איך קונים קרדיטים?

• הוסף לסימניות
לאיזה שלב הגעת? נרשמת? קבלת סיסמא למייל?

• הוסף לסימניות
לא עדיין לא עשיתי כלום
אשמח אם תגידי לי, תוכלי במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בעמוד הבית בצד ימין למעלה מופיע לך sign in
תלחצי ובחלון שיפתח לך מלאי את הפרטים שלך באנגלית כמובן
זכרי לסמן וי בשורה: i agree...... (בימין למטה)
ותאשרי ותלחצי למטה בימין sign me up
אם הסתבכת באחד השורות מה למלא תמיד אפשר להעזר בתרגום או לשאול שוב
אחרי שלב זה את אמורה לקבל מהם למייל שמילית סיסמה
איתה את אח"כ נכנסת כל פעם לאתר תחת המנוי שלך
אם התסבכת אל תהססי

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 18.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
משום מה כשאני עושה סיגן אפ הוא טוען וטוען ולא זז..... מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה