מישהוא מכירה עוזרת נקיון

• הוסף לסימניות
מישהוא מכירה עוזרת נקיון טובה ויסודית במודיעין עילית?
די דחוף.
בתודה.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שיש כזו חיה...;)

• הוסף לסימניות
הקפצה, אולי עכשיו יש למישהו רעיון, זה ממש דחוף לי.

• הוסף לסימניות
רק הערה קטנה,
אצלנו בבית עבדה עוזרת ניקיון באופן פרטי במשך שנים עד שיום אחד שמנו לב לדבר חשוב, באם לא דיווחתם לביטוח לאומי עליה אז במקרה והיא נפלה/נפצעה במהלך העבודה, אנחנו חשופים לתביעה בסך מאות אלפי שקלים!!

ברגע שאמרנו לה שאנחנו רוצים לרשום אותה בביטוח לאומי היא נבהלה ואמרה שהיא לא רוצה כי ככה וככה וככה, בקיצור, לצערנו למרות הקשר החם היפסקנו לעבוד איתה וכיום אנו עובדים עם חברה ששולחת מידי שבוע עוזרת לניקיון, ושם הנושא של הביטוח מוסדר.

לתשומת לבכם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;887966:
רק הערה קטנה,
אצלנו בבית עבדה עוזרת ניקיון באופן פרטי במשך שנים עד שיום אחד שמנו לב לדבר חשוב, באם לא דיווחתם לביטוח לאומי עליה אז במקרה והיא נפלה/נפצעה במהלך העבודה, אנחנו חשופים לתביעה בסך מאות אלפי שקלים!!

ברגע שאמרנו לה שאנחנו רוצים לרשום אותה בביטוח לאומי היא נבהלה ואמרה שהיא לא רוצה כי ככה וככה וככה, בקיצור, לצערנו למרות הקשר החם היפסקנו לעבוד איתה וכיום אנו עובדים עם חברה ששולחת מידי שבוע עוזרת לניקיון, ושם הנושא של הביטוח מוסדר.

לתשומת לבכם!

אפשר מספר של החברה או העוזרת?

• הוסף לסימניות
יש לי טלפון של מישהי מקסימה!! (מודיעין עילית)
היות שלא ביקשתי ממנה רשות לפרסם באינטרנט, אני מוכנה לשלוח באישי לכל מי שרוצה.

• הוסף לסימניות
התיווך נקרא נני, וצריך מזל ליפול על אחת טובה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל באישי, כולל פרטים...
נכתב ע"י מי;888301:
יש לי טלפון של מישהי מקסימה!! (מודיעין עילית)
היות שלא ביקשתי ממנה רשות לפרסם באינטרנט, אני מוכנה לשלוח באישי לכל מי שרוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה