מבני ברק@שרה מימון מאיפה בארץ?
מחפשת ספרית קודש ארונות לחדר שינה של ילדים וחדר שינה של הורים (ואולי גם את המיטה עצמה בחדר הורים)איזה עבודה את מחפשת?
אני עשיתי חדרים אצל נגר ערבי אבל עבודות מיוחדות! (עובד עם חנויות משלנו)
העבודה מעץ מלא ....
אם מענין אותך את יכולה לפנות אלי
מומלץ מאוד@חרש עץ
מומלץ מנסיון..
חפשי "החרשיה"
מאיזה אזור את?אני מחפשת נגר מומלץ ואמין
אני צריכה ארון בגדים לילדים וארון בגדים בחדר שינה של ההורים(אולי גם מיטות) וספריית קודש
אשמח לשמוע על המלצות
תודה רבה!!!
איפה הוא גר?אלי בן ברוך
אשמח גם לקבל מספר שלואני יכולה להפנות אותך לנגר ערבי בשם יאסוף. עבודה מדהימה, יש לו יכולת להביא לך מה שאת מדמינת. תציירי לו והוא מכין לך. מביא את העבודה מהר, צריך לעמוד עליו בזה שמה שהזמנת-את צריכה לקבל- לא לוותר לו. ולשבת לדבר על הכל, כל פינה מה הולך ליהיות ואיזה חלוקה בדיוק ומה היא כוללת. איזה צירים וכדו.
אני אישית עשיתי אצלו ארון ספרים ושתי חדרים. אחיות שלי עשו אצלו גם כל אחת 2 חדרים. זה עבודה מושקעת ברמות!
אם את רוצה תפני אלי באיש
אשמח גם לקבל מספר שלו
מה המייל שלך? או מספר פלאפון?אשמח גם לקבל מספר שלו
אשמח לפרטים.אני יכולה להפנות אותך לנגר ערבי בשם יאסוף. עבודה מדהימה, יש לו יכולת להביא לך מה שאת מדמינת. תציירי לו והוא מכין לך. מביא את העבודה מהר, צריך לעמוד עליו בזה שמה שהזמנת-את צריכה לקבל- לא לוותר לו. ולשבת לדבר על הכל, כל פינה מה הולך ליהיות ואיזה חלוקה בדיוק ומה היא כוללת. איזה צירים וכדו.
אני אישית עשיתי אצלו ארון ספרים ושתי חדרים. אחיות שלי עשו אצלו גם כל אחת 2 חדרים. זה עבודה מושקעת ברמות!
אם את רוצה תפני אלי באישי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: תחשבי טוב ו-חרש עץ2 //