zoom3132@אסור לפרסם מיילמה המייל שלך? או מספר פלאפון?
אשמח גם לקבל מספר שלו
zoom3132*gmail.comמה המייל שלך? או מספר פלאפון?
אפשר יותר פירוט? ופרטים ליצירת קשר?אלי בן ברוך
זה עבודה מושקעת ברמות, זה לא זול ביותר הרבה - אני הלכתי לחנויות בסגנון הזה לקבלת הצעת מחיר וראיתי שמה שהוא נתן לי זה פחות הרווח של החנות. אבל לדעתי זה עדיף כי אני עצמי יושבת עם הנגר ומסבירה לו ושומעת את דעתו ולא כמו בחנות שנותנים דברים סטנדרטי ם ולא מידי משחקים וכדו.אשמח לפרטים.
הוא היה זול משמעותית?
המייל שלי - 2z656248 וכו'
אשמח לפרטים של הנגר במייל שלי 2z656248 @ gmail.comזה עבודה מושקעת ברמות, זה לא זול ביותר הרבה - אני הלכתי לחנויות בסגנון הזה לקבלת הצעת מחיר וראיתי שמה שהוא נתן לי זה פחות הרווח של החנות. אבל לדעתי זה עדיף כי אני עצמי יושבת עם הנגר ומסבירה לו ושומעת את דעתו ולא כמו בחנות שנותנים דברים סטנדרטי ם ולא מידי משחקים וכדו.
ואפילו שאח"כ עברתי דירה -קראתי לו שיעביר לי את הרהוט שהוא עשה כי כל אחד יש לו הרכבה שונה וכך זה נשמר ואם משהו נדפק הוא תיקן לי.
@אימהית אין לי אופציה לפנות באישי , איך אני יכולה לקבל פרטים של הנגר?אני יכולה להפנות אותך לנגר ערבי בשם יאסוף. עבודה מדהימה, יש לו יכולת להביא לך מה שאת מדמינת. תציירי לו והוא מכין לך. מביא את העבודה מהר, צריך לעמוד עליו בזה שמה שהזמנת-את צריכה לקבל- לא לוותר לו. ולשבת לדבר על הכל, כל פינה מה הולך ליהיות ואיזה חלוקה בדיוק ומה היא כוללת. איזה צירים וכדו.
אני אישית עשיתי אצלו ארון ספרים ושתי חדרים. אחיות שלי עשו אצלו גם כל אחת 2 חדרים. זה עבודה מושקעת ברמות!
אם את רוצה תפני אלי באישי.
מה זה? חנות או נגר? וניסית אותם? מה שמם?0527673436
עובדים עם מס נגרים יש להם איכות ומחיר מוזל מאד ביחס לשוק
אפשר את המספר שלו?במודיעין עילית יש את סטולר - עושה עבודה מקצועית ממש.
אין לי מושג לגבי המחיר שלו, התוצרים מושלמים.
יש לך אפשרות לשלוח גם לי את המספר שלו?תכתבי את המייל שלך ואני ישלח לך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים