מישהוא פה עבר לגולן טלקום או הוט מובייל?

• הוסף לסימניות
לצערינו אין להם עדיין פלאפונים כשרים.
מישהוא יודע האם זה בתוכנית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;782775:
לצערינו אין להם עדיין פלאפונים כשרים.
מישהוא יודע האם זה בתוכנית?

למה? הבנתי שהוט מובייל קנו את מירס אז יש להם פלאפונים כשרים!

• הוסף לסימניות
הקומה הכשרה של מירס נשארה בטכנולוגיה הישנה לע"ע. והמסלולים הטובים של הוט מובייל של בקומות הלא כשרות.

• הוסף לסימניות
הוט מובייל, שקנתה את מירס, החליטה לסגור את הקומה הכשרה, ולכן הופסק הקשר עם ועדת הרבנים ונסגר שירות הלקוחות הייעודי לקומה הכשרה.
בשורה תחתונה: מירס והוט מוכרים כיום רק טלפונים רגילים לא כשרים.

• הוסף לסימניות
הוט מובייל שמעתי מאנשים שמרוצים.
גולן טלקום הייתי לקוח שלהם כמה חודשים אבל הקליטה לא משהו וגם הם חסמו לאחים שלי את הקו בעקבות חריגה (מסלול ללא הגבלה, להזכירכם...) ולאחותי הם חייבו עוד חודשיים למרות שהקו היה מבוטל ואפילו לא ניתן לניוד וגם כשהיא שלחה בקשת ביטול דרך אתר "נתק" הם ניתקו רק בסוף החודש בניגוד לחוק....
אז תעשו את השיקול שלכם...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
על הוט מובייל, יש לי כמה סיפורי שוד מהממים...

• הוסף לסימניות
בגולן יש בעיות בכמויות!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;1116604:
הוט מובייל שמעתי מאנשים שמרוצים.
גולן טלקום הייתי לקוח שלהם כמה חודשים אבל הקליטה לא משהו וגם הם חסמו לאחים שלי את הקו בעקבות חריגה (מסלול ללא הגבלה, להזכירכם...) ולאחותי הם חייבו עוד חודשיים למרות שהקו היה מבוטל ואפילו לא ניתן לניוד וגם כשהיא שלחה בקשת ביטול דרך אתר "נתק" הם ניתקו רק בסוף החודש בניגוד לחוק....
אז תעשו את השיקול שלכם...
בהצלחה!
מוזר, הקו של גולן דווקא בעל קליטה טובה מאורנג' או סלקום.
ולגבי ניתוקים - עוד לא קרה....

הללא הגבלה - בכל חברה מוגבל!!
תקראו את האותיות הקטנות ותגלו שיש הגבלה מסויימת, וכשחורגים ממנה כל חברה נוהגת אחרת.

• הוסף לסימניות
אני בגולן ומאוד מרוצה.
הם טוענים שהם בשלבים של קבלת הכשר זה כבר ככה שנה.
כרגע יש להם מספר שומר מסורת.

בעיקרון אין כמעט שירות לקוחות את הכל עושים לבד באינטרנט. הקליטה טובה (אא"ט האנטנות של סלקום) יש הרבה מעברי רשת אז יש מידי פעם ניתוקים. אבל לי זה לא מספיק מפריע הייתי בחברות אחרות ושבעתי מהם. פה נגמרו ההפתעות.

• הוסף לסימניות
אני בגולן, נראה לי כבר כמעט שנה ונהנה מאוד.
בשבוע הקודם היו לפעמים שיחות ששמעו בהם צפצופים במקום קולות אנוש,
אך נראה לי שזה הסתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1118120:
כרגע יש להם מספר שומר מסורת.

מה זה אומר? תחילית כמו הכשרים? 05041 וכו'?

• הוסף לסימניות
יש להם קומה שהיא 05831 ו 05837
וזה מה שהם כותבים על הקומה הזאת.

בשלב זה אנחנו עדיין לא מציעים טלפונים אלא רק מוכרים כרטיסי sim.
אנו פועלים להשגת הכשר של וועדת הרבנים.

אני אישית כבר שנה מחכה להכשר שלהם.
מקווה שזה יגיע בקרוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1117234:
מוזר, הקו של גולן דווקא בעל קליטה טובה מאורנג' או סלקום.
ולגבי ניתוקים - עוד לא קרה....

הללא הגבלה - בכל חברה מוגבל!!
תקראו את האותיות הקטנות ותגלו שיש הגבלה מסויימת, וכשחורגים ממנה כל חברה נוהגת אחרת.

לאורנג' אני לא מנוי כבר שנים אז אני לא יודע איך הקליטה שלהם היום, לגבי סלקום למיטב ידיעתי כמו שהזכירו כאן גולן משתמשים באנטנות של סלקום ובאמת גם בסלקום הקליטה די גרועה, לדעתי....

לגבי הללא הגבלה, נכון שלכולם יש תנאים אבל אני מדבר באמת על שימוש סביר בהחלט, במשפחתנו יש מנויים לכמעט כל החברות הסלולריות בחבילות ללא הגבלה וגם האחות הזאת עצמה עברה לגולן מסלקום וחזרה ושם היא לא "חרגה" חריגה יכולה להתבצע רק בשימוש באמת מוגזם וגם אז יש להם זכות לחייב אבל לא לחסום את הקו לחלוטין ללא יכולת אפילו לנייד אותו ועוד להמשיך לחייב עליו כאילו נעשה בו שימוש בפועל...

• הוסף לסימניות
בגולן טלקום הכשרים לא עובדים מספרים עם תכנים מכל סוג שהוא

• הוסף לסימניות
הוט מובייל מוכרים סימים כשרים לציבור החרדי וכן יש לסוכנים מכשירים כשרים שתואמים את הסימים האלה.

• הוסף לסימניות
עברתי מסלקום לאורנג' השירות של אורנג' מעולה הכי טוב ששמעתי עד עכשיו אבל לא היה באזורנו קליטה טובה אז עברנו לגולן כבר כמה חודשים הקליטה (כמדומני על בסיס סלקום) מצוינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה