דרוש מידע מישהוא פרסם את המספר שלי במלא אתרים- לא מפסיקים להתקשר אלי! הצילו!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זה כבר למעלה מחודש
שכל יום מתקשרים אלי כל מיני אנשים פרטיים ,הגעתי לרבקו"? הגעתי לנאפיס"? הגעתי לקק"ל? ועוד כהנה וכהנה, משאירים לי הודעות בתא קולי כאילו אני שרות לקוחות של כל העולם, כל פעם ממספר אחר.
יכול להיות שאיזה הקר פרסם את המספר שלי ? והעיקר- מה עושים? דיברתי עם חברת הטלפונים שלי- העצה היחידה שלהם היא להחליף מספר, לא פשוט לי לעשות את זה , זה רק מוצא אחרון. יש עצה או רעיון ?? אני סובלת מזה ממש..

• הוסף לסימניות
זה כבר למעלה מחודש
שכל יום מתקשרים אלי כל מיני אנשים פרטיים ,הגעתי לרבקו"? הגעתי לנאפיס"? הגעתי לקק"ל? ועוד כהנה וכהנה, משאירים לי הודעות בתא קולי כאילו אני שרות לקוחות של כל העולם, כל פעם ממספר אחר.
יכול להיות שאיזה הקר פרסם את המספר שלי ? והעיקר- מה עושים? דיברתי עם חברת הטלפונים שלי- העצה היחידה שלהם היא להחליף מספר, לא פשוט לי לעשות את זה , זה רק מוצא אחרון. יש עצה או רעיון ?? אני סובלת מזה ממש..
וואו.
לא מאחל לאף אחד עינוי כזה.
להחליף מספר. תתרגלו לכך מהר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי תשאלי אותם מאיפה המספר...
מאיזה אתר?
שואלת תמיד, התשובה היא "דרך האתר"- במקום שאני אכעס- הם כועסים עלי כאילו אני איזה שירות לקוחות שלא רוצה לתת שירות..
משהוא נתקל פעם בדבר כזה?
קשה לי להחליף מספר בגלל העבודה שלי, אני עלולה להפסיד הרבה ,כבר למעלה מ20 שנה עם אותו מספר..

• הוסף לסימניות
שואלת תמיד, התשובה היא "דרך האתר"- במקום שאני אכעס- הם כועסים עלי כאילו אני איזה שירות לקוחות שלא רוצה לתת שירות..
משהוא נתקל פעם בדבר כזה?
קשה לי להחליף מספר בגלל העבודה שלי, אני עלולה להפסיד הרבה ,כבר למעלה מ20 שנה עם אותו מספר..
כן, אבל תשאלי אתר ספציפי...
ככה יהיה לך למי לפנות

• הוסף לסימניות
נשמע כאילו מישהו רוצה לדפוק אותך
וכאילו הוא מפרסם המס' שלך עם כל מיני פרסומות:mad:
חשבת על הכיוון הזה?
יש מצב שיש אנשים שרוצים להכאיב לך?
כבר לא יודעת מה לחשוב..
כדאי להגיש תלונה במשטרה? אין לי כח כבר לסיפור הזה..

• הוסף לסימניות
וואו.
לא מאחל לאף אחד עינוי כזה.
להחליף מספר ולהשאיר בתא קולי של הטלפון הנוכחי את המספר החדש.. תתרגלו לכך מהר.
רציני?
כולם מתקשרים ללא רצונה ועוד היא תשאיר הודעה מה המספר החדש?

• הוסף לסימניות
כבר לא יודעת מה לחשוב..
כדאי להגיש תלונה במשטרה? אין לי כח כבר לסיפור הזה..
אני הייתי שואלת רב אם אין בעיה הלכתית להגיש תלונה
ואם הרב היה מתיר בוודאי שהייתי פונה למשטרה

• הוסף לסימניות
לענות בצורה רגועה, ולומר למתקשר בנעימות שאתם בימים האחרונים נורא סובלים מטלפונים, ולבקש ממנו על ידי הפעלת רגש שיתן לכם מידע מדויק מהיכן הגיע למספר הזה, ואח"כ להתקדם,
גם אם לא תצליחו בראשון תצליחו בס"ד בשלישי.

• הוסף לסימניות
לענות בצורה רגועה, ולומר למתקשר בנעימות שאתם בימים האחרונים נורא סובלים מטלפונים, ולבקש ממנו על ידי הפעלת רגש שיתן לכם מידע מדויק מהיכן הגיע למספר הזה, ואח"כ להתקדם,
גם אם לא תצליחו בראשון תצליחו בס"ד בשלישי.
הבעיה שצריך להיות רגוע להמון טלפונים ...
צריך לטפל בשורש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה