רעיון גאונייייייייאת לא יכולה לעשות חיפוש בגוגל של המספר שלך ואז לראות איפה מופיע?
סליחה שאני מציקשואלת תמיד, התשובה היא "דרך האתר"
זה גם בעיה קשה לכשעצמה!וניתן להחליף מספר
לא אדם אחד, בודאותאולי כל המתקשרים אינם אלא בן אדם אחד , חולני... שמתקשר ממספרים שונים כדי להטריד.
חייבת לדעת מה יצא מי זהההלא אדם אחד, בודאות
גם מספרים שונים וגם אנשים שונים ,נשים, גילאים שונים(לפי הקול) .. כן הקלטתי חלק מהשיחות..
תודה על כל העצות, אשתדל לעדכן בהתפתחויות.
מה הבעיה להחליף מספר וזהו
קשה לי להחליף מספר בגלל העבודה שלי, אני עלולה להפסיד הרבה ,כבר למעלה מ20 שנה עם אותו מספר..
אפשרות שלישית שזה קרה בטעותלא נראה לי סתם בחור משועמם,
הטלפונים של האנשים נשמעים ממש אוטנטים קשה לי מאד להאמין שזה חיקוי
יותר נשמע לי הקר שפרסם את המספר או משהו דומה..
ביררת כבר מאיזה אתר זה מגיע?לא נראה לי סתם בחור משועמם,
הטלפונים של האנשים נשמעים ממש אוטנטים קשה לי מאד להאמין שזה חיקוי
יותר נשמע לי הקר שפרסם את המספר או משהו דומה..
אחת הטעויות שקרתה כמה פעמים- חיפשו את בנק לאומיביררת כבר מאיזה אתר זה מגיע?
אולי זה בגלל הטרמפולינה שאתם מוכרים?אחת הטעויות שקרתה כמה פעמים- חיפשו את בנק לאומי
פניתי אליהם היום, אומרים שבדקו בכל מערכות המחשוב שלהם והמספר שלי לא מופיע שם.
נמשיך לעקוב... מרגיש קצת כמו באיזה סרט בילוש..
אולי זה משהו שרץ בקבוצות וואטסאפ במודעות בסגנונות שונים? כמובן ע''י יד מכוונת.אחת הטעויות שקרתה כמה פעמים- חיפשו את בנק לאומי
פניתי אליהם היום, אומרים שבדקו בכל מערכות המחשוב שלהם והמספר שלי לא מופיע שם.
נמשיך לעקוב... מרגיש קצת כמו באיזה סרט בילוש..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים