רואים שקוף
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מקובלנו מר' שלום שבדרון, עשיו היה גאון.רשעות גאוני![]()
מקובלנו מר' שלום שבדרון, עשיו היה גאון.רשעות גאוני![]()
סליחה על ההסטה של הנושא,אני מכיר את התופעה מהצד ההפוך.
בישיבה שבה למדתי, ליד מכשיר הטלפון המרכזי, היה כתוב על הקיר מספר טלפון עם הכותרת ׳קו הבדיחות החרדי׳.
כשהיו מתקשרים למספר הזה, לפעמים בשתיים בלילה, היה עונה אדם מסכן וצווח ככל יכולתו על המתקשר ההמום.
התברר שאחד הבחורים התעצבן על מישהו ועשה לו את הקטע הזה כמתיחה.
ולא עזר למחוק את המספר. הוא כל הזמן שב והופיע.
עד היום אני לא יודע מי היה הבחור ומי היה האיש האומלל, אבל את הצעקות אני זוכר עד היום.
אז אולי הפיתרון זה פשוט לצעוק על המתקשרים. גם אם זה לא יועיל, זה לפחות דרך טובה להוציא עצבים...
זה לא מרוע!סליחה על ההסטה של הנושא,
אבל כל פעם שאני שומעת סיפור כזה אני מזדעזעת שהבחור שעשה את זה נקרא בחור ישיבה.
טיפת יר"ש אין לו. בא לי לבכות שהרוע הזה נמצא בציבור שלנו.
נדון אותו לכף זכות ונאמר שהוא בוודאי חזר בתשובה. הוא היה בשכבת הגיל שלי והייתי אז בן 16-17, כך שייתכן ומדובר במשובת נעורים חולפת.סליחה על ההסטה של הנושא,
נשמע סיפור מהאגדות הלא קסומות.לפחות זה רק טלפונים.
מישהו פרסם מודעה קטנטנה בעיתון בערב פסח
"מקבלים בגדים במצב טוב עד ליל הסדר"
ושם את הכתובת של שכנה...
היא הייתה מסכנה. מבטיח.
היא חוזרת הביתה מהעבודה/ קניות/ לימודים
ו--- מגלה ערימה עד התקרה, גולשת גם לקומה מתחת,
של שקים שחורים מלאי שמאטעס.
זה היה עצוב ...
אין עם מי לדבר.
אנשים מגיעים, זורקים והולכים...
יום, ועוד יום, ועוד....
לא עזרו כרזות, מכתבים, הזהרות... כלום!!!!!
הילדים חוזרים- אין מעבר. כל שניה שהיא זזה מהדלת-
נוחתת עוד ערימה חסרת תחתית.
סיוט!!!!!!!!!!
המעלה היחידה של ההצקה הנבזית הזאת,
היא שיש לה תאריך תפוגה- עד פסח שנה הבאה....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
זכאי לאחוזים מהאולם...וגם פה בשרשור הזה ממש המס' שלו נמצא..
כנראה שיש לו ענין בפרסום
מחקתי את המס' שלו מכאן
צודק! צורת נקמה מוכרת.כשמגישים תלונה במשטרה, או פונים לחוקר פרטי, בכל דבר כעין זה, השאלה הראשונה היא - במי אתם חושדים?
עם מי הסתכסכתם לאחרונה? אם מדובר בטלפון ביתי, אולי זה מישהו שמתנקם בבן מהישיבה. דבר ראשון לחשוב בהגיון למי יש סיבה להתנכל אליכם.
אי אפשר למנוע את זה.
קל מאוד להתנכל לבני אדם בצורת פרסום שכזו. איני רוצה לתת רעיונות.... אבל זה קלי קלות...
להגיע למקור, ולנסות לטפל בבעיה מהשורש.
כי אחרת גם אם תחליפו מספר, אז יפרסמו את המספר השני. או את המייל, או את הכתובת...
לגמרי.נשמע סיפור מהאגדות הלא קסומות.
עד כדי כך????נשמע כאילו מישהו רוצה לדפוק אותך
וכאילו הוא מפרסם המס' שלך עם כל מיני פרסומות
חשבת על הכיוון הזה?
יש מצב שיש אנשים שרוצים להכאיב לך?
ואיך אתה קשור לזה? חברת בילוש?לגמרי.
רק שלראות את זה בעיניים....
זה היה נוראי.
והעצוב מכל היה שידענו מי גרם לסיפור,
אדם חסידי שנראה ירא שמים,
שכנראה לא חשב מספיק מה הוא עושה.
מקווה שהוא לפחות התחרט לאחר מעשה,
למרות ש"הצליח לו" ללמד אותם לקח, והוא "ניצח".
מזעזע שיש אנשים שזו הדרך שלהם "להחזיר" במריבה.![]()
![]()
![]()
הכל אפשריעד כדי כך????
אולי זו חברת שיווק שעובדת עם כל האתרים שלשם מספרך נכנס בטעות,
פעם אחת טעות, אבל היא חוזרת בכל מקום שהם נותנים שם את השרות
לא הבנתי,סליחה על ההסטה של הנושא,
ההצעה שלי:זה כבר למעלה מחודש
שכל יום מתקשרים אלי כל מיני אנשים פרטיים ,הגעתי לרבקו"? הגעתי לנאפיס"? הגעתי לקק"ל? ועוד כהנה וכהנה, משאירים לי הודעות בתא קולי כאילו אני שרות לקוחות של כל העולם, כל פעם ממספר אחר.
יכול להיות שאיזה הקר פרסם את המספר שלי ? והעיקר- מה עושים? דיברתי עם חברת הטלפונים שלי- העצה היחידה שלהם היא להחליף מספר, לא פשוט לי לעשות את זה , זה רק מוצא אחרון. יש עצה או רעיון ?? אני סובלת מזה ממש..
כולה שכן עייף שחוזר הביתה בער"פ מהעבודהואיך אתה קשור לזה? חברת בילוש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים