- הוסף לסימניות
מישהו אכל פעם את הדבר הזה? טעים? כמה זה עולה?
נכון.אני הבנתי שרק הבחוץ זה שקדי מרק והבפנים יותר ביגלה מלוח
אחת הסיבות זה האשכול הזה ...יצא לי לאכול לא מבחירה...
הציפוי קצת דוחה -שוקולד עם שבבי שקדי מרק (מי הגאון שהמציא את הרעיון הזה????)
ולגבי הבתוכו אכן מזכיר טעם של ממרח בייגלה
והטעם הכללי הוא של מיקס דברים שלא ממש קשורים אחד לשני...
לא מבינה למה צריך להמציא את השטויות הללו ומי קונה את זה
כמובן סך הכול טעם וריח זה משהו אינדיבידואלי לגמרי
כך שיתכן שיש אנשים שכן יתחברו
אבל זו חוות הדעת שלי
באסה... עוד לא זכיתי לטעום. זה נשמע מענייןנראלי זה כבר די נעלם מהחנויות. אולי החברה ראתה את האשכול הזה והפיקה תובנות... נקווה שהתובנה הבאה שלה תהיה להוציא טעם פיסטוק...
הזוי כל הטעמים האלה. זה טרנד חדש, טעמים מוזרים? איזה עוד דברים כאלה יש?אני אכלתי השבוע טילון של שטראוס נראה לי או נסטלה
של בטעם פופקורן
היה חמוד דווקא...
הבעיה שגם הישן והטעים זה דבר חדש, כל מוצר בהתחלה הוא חדש, אז מנסיםאת תקנו שום מוצר חדש 'רק הישן והטעים'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים