כללי מישהו אמר ג'וני ווקר..?

• הוסף לסימניות
חזק! שימו לב שגם הנגטיב משחק טוב. את האותיות למטה הייתי מחליפה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד.
הייתי מנסה לבדוק מה יקרה אם תרים לו את הכובע מעט מעל לראשו. האם יתקבל i יותר מוחשי?

• הוסף לסימניות
לענ"ד הפונט של כתובת האתר לא תואם לאוירה הכללית בלוגו.
ועצ"ע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;571307:
יפה מאוד מאוד.
הייתי מנסה לבדוק מה יקרה אם תרים לו את הכובע מעט מעל לראשו. האם יתקבל i יותר מוחשי?

אתמול בערב כמעט פרסמתי הודעה בזו הלשון, אבל בסוף התחרטתי.
צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;571307:
יפה מאוד מאוד.

נכתב ע"י naamah;571331:
אתמול בערב כמעט פרסמתי הודעה בזו הלשון, אבל בסוף התחרטתי.
צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים :)

אכן רעיון יפה ומתבקש, אך כאמור לא רציתי "להאכיל בכפית" והסתפקתי לפיכך בצעיף.

נכתב ע"י פוס;571316:
לענ"ד הפונט של כתובת האתר לא תואם לאוירה הכללית בלוגו.
ועצ"ע.

הפונט של כתובת האתר אינו חלק אינטגרלי מהלוגו, אלא תוספת פונקציונלית בעלמא - ושם בניגוד לשאר, נדרשה קריאות גבוהה יותר. נסיון ליצור תאימות היה כופה עליי שימוש בפונט דומה. הצר לא היה קריא דיו, והרחב היה מתקבל פשטני מידי. העדפתי לפכיך ליצור משהו שבעליל אינו קשור ושאינו מנסה להיות כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;571346:
הפונט של כתובת האתר אינו חלק אינטגרלי מהלוגו, אלא תוספת פונקציונלית בעלמא - ושם בניגוד לשאר, נדרשה קריאות גבוהה יותר. נסיון ליצור תאימות היה כופה עליי שימוש בפונט דומה. הצר לא היה קריא דיו, והרחב היה מתקבל פשטני מידי. העדפתי לפכיך ליצור משהו שבעליל אינו קשור ושאינו מנסה להיות כזה.

ועדיין, ייתכן שפונט סנס-סריפי היה עושה שם את העבודה הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;571346:
אכן רעיון יפה ומתבקש, אך כאמור לא רציתי "להאכיל בכפית" והסתפקתי לפיכך בצעיף.

אני מבקש ממך להפסיק להאכיל אותנו בצעיף תיכף ומיד!

אני אישית מעדיף לוגו שמשאיר סיכוי למי שמתאמץ לקרוא אותו.
הייתי מנסה לעבוד קצת על הדמות למען תדמה ל-i
צפה בקובץ המצורף 92502

קבצים מצורפים

• ruli.png
    KB 18.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;571357:
אני מבקש ממך להפסיק להאכיל אותנו בצעיף תיכף ומיד!

אני אישית מעדיף לוגו שמשאיר סיכוי למי שמתאמץ לקרוא אותו.
הייתי מנסה לעבוד קצת על הדמות למען תדמה ל-i
צפה בקובץ המצורף 92502

פעם אחרונה צדיק: זו לא i !..
זהו ג'יימס ווילפרד מוריסון ג'וניור, עת הגיע ללונדון בשלהי שנת 62 ללא פני שחוק בכיסו. בערבים הדולפים של דצבמר נהג ג'יימס ("קוקי" בפי חבריו) לעמוד בפתחו האחורי של הפאב המיתולוגי "הגרב הסרוחה" בקצה פיקדלי סקוור, ולאלתר יצירות ג'אז נוגות לאוזנם של האורחים השתויים שנפלטו החוצה בשעות הקטנות של הלילה. הנדיבים שבהם זרקו מטבע, הדלפונים כיבדו בבוטנים מלוחים... החגיגה נגמרה ביום בו אורח שתוי במיוחד תחב בכוח בקבוק של גינס סינגל מאלט לפתחו של הסקסופון המיתולוגי. הכלי התאושש לאחר שימון מסיבי בגריז, אך עבור ג'יימס "קוקי" זה היה יותר מדי. לאחר שבעה חודשים של דיכאון קליני ועשרים קילו נוספים, מצא ג'יימס (מעתה אברום - "בולקע" בפי חבריו לשטיבעל) עבודה כסוכן איזורי של המודיע באנגלית בסביבת שונפלד סקוור, התברגן, התגייר, ומצא את זיווגו עם קריינדל סדובסקי אלמנתו העשירה של האוליגרך סדובסקי שמת בתאונת רולרבליידס טראגית. לנגן כבר לא חזר...

דמות אפילה ללא ספק.

נ.ב. הפראק בגירסה שהצעת מצליח לנקז את מעט שמחת החיים שעוד נותרה לדמות. מעדיף את המעיל.

• הוסף לסימניות
לשם התרגיל.
איזה משני הלוגויים מייצג לייבל המתמחה במוזיקה קלאסית - פילהרמונית - איכותית,
ואיזה מייצג לייבל עצמאי - מקורי - שובב - חתרני משהו.

קבצים מצורפים

• RULI_logo_X0002.png
    KB 36.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אין עליך!
לוגו בליגת על
(אתה בטוח שהחבר שלך ראוי ללגו הזה? הייתי שומרת אותו למישהו בעל שם עולמי, לא סתם "חבר שלי"...)
ובכלל לא אכפת לי שלא מבינים מה כתוב שם :)

• הוסף לסימניות
אין ספק שיהיה זה חצוף מצידי אם אעיז להגיב משהו...

במקום זה אשאל:
1) בנית את הדמות מהנקודה הראשונה, או שאתה מתבסס על משהו?
2) האם דמיינת את הדמות האפילה אחרי שיצרת אותו? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;572084:
אין ספק שיהיה זה חצוף מצידי אם אעיז להגיב משהו...

במקום זה אשאל:
1) בנית את הדמות מהנקודה הראשונה, או שאתה מתבסס על משהו?
2) האם דמיינת את הדמות האפילה אחרי שיצרת אותו? :)

1. דמות קיימת (ממש לא זוכר מאיפה), בשינויים קלים ומתבקשים.
2. לדמיין אפשר רק לפני, אחרי זה כבר קצת יותר מסובך... ואם כוונתך ל"אפלוליות" גופא, אזי התשובה היא אכן, לאחר מעשה הדמות הסתדרה היטב עם הבריף הדמיוני שריחף בראשי.
3. לך לישון.

• הוסף לסימניות
באווירת הלוגו המסתורי: !!! #.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;571431:
לשם התרגיל.
איזה משני הלוגויים מייצג לייבל המתמחה במוזיקה קלאסית - פילהרמונית - איכותית,
ואיזה מייצג לייבל עצמאי - מקורי - שובב - חתרני משהו.
הימני מייצג את הראשון,
השמאלי לא מייצג את אחת מהאפשרויות שנתת. הלבוש שלו מזכיר חיילים בצבא הרוסי / גרמני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;574332:
הימני מייצג את הראשון,
השמאלי לא מייצג את אחת מהאפשרויות שנתת. הלבוש שלו מזכיר חיילים בצבא הרוסי / גרמני.

אז הנה למדת משהו חדש, אף פעם לא מאוחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה