כנ"ל התשובה שקיבלתי בשבוע שעברהיום הם אמרו שאוחזים ב06.02
מתקדמים בצעדי צב מזדקן.
גם אני,הכי מעצבן זה שהם כבר הגיעו אלי, והיה צריך תיקון לאחד המסמכים אז נדחתי בחזרה לסוף...
אם מעלים עדכון התאריך של ההגשה נהיה תאריך העדכון?כנ"ל התשובה שקיבלתי בשבוע שעבר
הכי מעצבן זה שהם כבר הגיעו אלי, והיה צריך תיקון לאחד המסמכים אז נדחתי בחזרה לסוף...
והוא אמר שהם מנסים לגייס עוד חשבי שכר כדי להאיץ את הקצב
לא יודעת כבר אם זה נכון או תשובה שמוכרים לכולם
המעון בכל מקרה מוריד כל חודש טבין ותקלין
כן, ואין בזה בכלל בכלל היגיוןאם מעלים עדכון התאריך של ההגשה נהיה תאריך העדכון?
כי אם ככה זה ממש לא הוגן חזרתי מחל"ד ב4 לחודש והייתי צריכה לחכות כמעט חודשיים לתלוש מלא אחרי חל"ד
ורק לפני כמה ימים העלתי אותו, מה אני יכולה לעשות?
לוקחים לי ביינתים מלאא כסף
ובאיזה תאריך הגשת את הבקשה או העידכון?אני השבוע ממש צעקתי עליהם וראה זה פלא לפתע החשבת שכר התפנתה וטפלה בתיק שלנן
בטח תוכנית חיסכון....גם אני,
עדכנתי מסמכים ב21.02
מקווה שעד שתסתיים השנה נקבל דרגה...
בכל אופן, בינתיים יש לנו תכנית חסכון.
יש דרך לודאן
כאילו יש לך דרך לוודא שהמסמכים תקינים בלי שחיכית שנה בתור וסוף סוף הגיעו לבדוק אותך
ואז אם משהו לא תקין את חוזרת חזרה לסוף התור.
באמת התיקון שהייתי צריכה זה היה משהו כזה טיפשי ומיותר.
מנסה להתנחם בזה שהכל משמים וזה מה שנקבע לנו לשלם בחודשים האלה
טוב לדעתיש דרך לודא
צריך לדבר איתם הם עוברים על המסמכים ורואים אם חסר משהו ואז מעדכנים
וכך כשהחשב מגיע לתאריך גם העדכון החדש מתקבל
טוב לדעת
רק נקודה קטנה, גם להתקשר אליהם ולהשיג נציג זה לא דבר כזה פשוט...
אחרי כמה ניסיונות בשבוע שעבר פשוט התעקשתי ונשארתי על הקו שעתיים (!!!)
ורק אני לא מצליחה להשיג אותם?
מתקשרת עובר למענה קולי אמרו שיחזרו אלי ואף פעם לא חזרו
בטח תוכנית חיסכון....
שלוקחת 2000 ש''ח לחודש
אני משלמת 3000 כל חודש![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים