אפשר בהחלט לפתוח קבוצהאי אפשר לפתוח בנטפרי
צריך מישהו שיפתח ויעביר אלי את ההנהלה
אני לא מצליח להכניס את שם הקבוצה כי על כל שם הוא אומר שזה קיים במערכת אפילו על שמות לא הגיונייםאפשר בהחלט לפתוח קבוצה
ובישורת האחרונה לפני החסימה לשלוח פניה לנטפרי שיפתחו את הקבוצה
כמובן בהצהרה על חוקיות תכני הקבוצה וכו
כבר לא ממש זוכרת אבל אם בנקודה זו זה נתקע,אני לא מצליח להכניס את שם הקבוצה כי על כל שם הוא אומר שזה קיים במערכת אפילו על שמות לא הגיוניים
וניסית חמישים שמות
ואז הבנתי שזה נטפרי הבעיה
אז אשמח מי שיכול לעזור לי
זה בעיה אצל כל מי שנמצא בנטפרי הוא כותב שיש כבר קבוצה על המייל הזה והוא לא נותן להמשיךאני לא מצליח להכניס את שם הקבוצה כי על כל שם הוא אומר שזה קיים במערכת אפילו על שמות לא הגיוניים
וניסית חמישים שמות
ואז הבנתי שזה נטפרי הבעיה
אז אשמח מי שיכול לעזור לי
אם יש לך נטפרי זה יהיה לך חסום? מה יהיה לך מזה?אי אפשר לפתוח בנטפרי
הבעיה היא רק בפתיחה, לא בכניסה ובניהול של קבוצת המיילאם יש לך נטפרי זה יהיה לך חסום? מה יהיה לך מזה?
נו, יש שם רשימת קבוצות.. איך אני יוצר קבוצה חדשה?כניסה - חשבונות Google
groups.google.com
בצד שמאל למעלה במחשב יש אפשרות
צפה בקובץ המצורף 2055285
אני יכולה.אי אפשר לפתוח בנטפרי
אני אשמח שיפתחו, המייל f0556743249 וכו'אני יכולה.
מה המייל שלך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים