אליינה גילברט
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
המייל לא נכוןאני אשמח שיפתחו, המייל f0556743249 וכו'
המייל לא נכוןאני אשמח שיפתחו, המייל f0556743249 וכו'
אחרי שקיבלת את האישור מנטפרי?לי הם כל הזמן נותנים לאשר שלא רובוט ובפועל הקבוצה לא נפתחת. (ניסיתי המון פעמים)
צריך את המייל שנטפרי אישרו?המייל לא נכון
כןאחרי שקיבלת את האישור מנטפרי?
מוזר. כל הכתובות שהבאת אני מקבלת הודעה שהכתבות לא תקינה/לא נמצאתצריך את המייל שנטפרי אישרו?
ch0556743249 וכו'
באמת מוזרמוזר. כל הכתובות שהבאת אני מקבלת הודעה שהכתבות לא תקינה/לא נמצאת
ניסיתי לשלוח לך מייל רגיל. לא לפתוח קבוצה.באמת מוזר
אולי תנסי לפתוח קבוצה עם סתם כתובת אחרת
אז אני לא יודעת...
המייל הראשון זה המייל שלי והשני זה מה שנטפרי אישרו בשביל הקבוצה.ניסיתי לשלוח לך מייל רגיל. לא לפתוח קבוצה.
קבוצות אני פותחת המון בלי כל בעיה
אחרי שנפתח אני אבקש אישוראם יש לך נטפרי זה יהיה לך חסום? מה יהיה לך מזה?
צריך קודם לבקש אישור ואז פותחים, כי אם לא זה לא נפתחאחרי שנפתח אני אבקש אישור
את כאן?אני יכולה.
מה המייל שלך?
איך אפשר ליצור קשר?עכשיו נשלח..
בשביל מה?איך אפשר ליצור קשר?
מה המייל שלך?לפתוח קבוצה..
לא לשכוח שאני פתחתי את האשכול![]()
מה המייל שלך?
הצלחת בסוף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים