כללי מישהו גילה את דרך הקסמים לצביעת קומיקס במהירות?

• הוסף לסימניות
ודאי, באילוסטרייטור, בLIVE TRACE

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;762442:
ודאי, באילוסטרייטור, בLIVE TRACE

אז זהו, הבעיה שלי היא הקווים הפתוחים, והחוסר בזמן (אוי, עיתונים..)

נכתב ע"י אלף;762490:
מה מצאת?
אפשר שגם אנחנו נהנה?

בשמחה! אציין רק שככל שהולך מהר יותר, ככה האיכות יותר נמוכה, מצורפות דוגמאות.
בתקווה שתופק מזה תועלת למתמודדים אחרים.

בשלב הראשון עבדתי בפוטושופ, סגרתי קווים, עם מטה הקסם בחרתי שטח שטח, וצבעתי במברשות

צפה בקובץ המצורף 125325

לקח מידי זמן אז- עיבתי את הקווים בפוטושופ, כדי שיסגרו מעצמם, המרתי בלייב טרייס, הצביעה קצרצרה, אבל אם הציירת לא תסגור קווים, שווא עמלה הגרפיקאית... תמיד ישארו קווים פתוחים, וסיפור ארוך לסגור

צפה בקובץ המצורף 125326

ואז חשבתי לסגור את הקווים בעט לפני הסריקה-גם לקח זמן

מה שהתחלתי לעשות עכשיו- זה פשוט ליצור שכבה ריקה מעל השכבה המצויירת (פוטושופ, כמובן) לצבוע במברשות, זה יותא לא מדוייק, אבל לא ברמה נוראית, ולשלב בין השכבות שיראו גם את הצבע וגם את הקווים.

צפה בקובץ המצורף 125327

בהצלחה :)

קבצים מצורפים

• 8_2.jpg
    KB 73.6 · צפיות: 12
  • 8.jpg
    KB 60.6 · צפיות: 26
  • 12.jpg
    KB 85.7 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
תודה על ההסבר המפורט,
אבל אין להשוות את התוצאה,
זה סגנון צביעה אחר,
יש כאלו שיאהבו את הטשטוש הזה,
אבל אני חושבת שבראשונים התוצאה הרבה יותר נקיה......
אגב את צובעת באילוסטרייטור עם הליו פיינט, כן?

• הוסף לסימניות
מניסיוני, שיטה משולבת שמקצרת את הדרך:
במקרים דומים הייתי משתמשת במברשות קשות (לא מרוככות) וסוגרת בעזרת הצבע את החורים.
אם למשל יש אזור שצריך להיות צבוע בכחול, ובקו המקיף אותו היה חור - צבעתי מעט בצבע כחול בעזרת המברשת בסמוך לקו מבפנים, כך שהחור נסתם. אחר כך אפשר למלא את שאר השטח בעזרת הדלי.
מברשת קשה נותנת צביעה מלאה ויפה, ללא ריכוך שגורם לטשטוש.

כמו כן, עדיף לשים את הקווים השחורים בשכבה עליונה יותר, מעל שכבת הצבע, ולתת לשכבת הקו שיטת מילוי MULTIPLY. מתקבל הרבה יותר יפה וברור מאשר כששכבת הקו מתחת לצבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;764754:
אז זהו, הבעיה שלי היא הקווים הפתוחים, והחוסר בזמן (אוי, עיתונים..)

אם הבעיה שלך באילוסטרייטור היא רק הקווים הפתוחים אז יש לזה פתרון שנקרא gap option (אחרי שהפכת איור ל-live paint) והוא סוגר בכאילו את החללים הפתוחים ובכך מאפשר לך לצבוע במהירות את האיור

אם את צריכה עוד פרטים אז בשמחה

• הוסף לסימניות
אני אשמח לשמוע עוד פרטים

• הוסף לסימניות
בשמחה

אחרי שהעברת ציור, איור או מה שזה לא יהיה לlive paint - הקיצור הוא k
והצורה מסומנת יש לך למעלה בשורת אפשרויות את הכפתור שנקרא gap option

טוב אני לא מצליחה להדביק את התמונה כאן אז זו תמונה מס' 1
מכאן והלאה זו תמונה 2:
בgap option יש אפשרות להגדיר את המרחק של הנקודות שלא סגורות שיסגרו בכאילו.
ברובריקה של ה paint stop at אפשר להחליט מה המרחק שהוא יסגור או לקבוע לו מס' בcustom
במידה והתצוגה מקדימה מסומנת הוא יראה איך הוא סוגר את הקו שוב בכיאלו כי הקווים האלו לא האמת יופיעו בציור. אך כמובן ויש אפשרות כן לסגור את זה כקו וזה המשמעות של הכפתור close gaps with path

זהו לאחר מכן אפשר לצבוע בלי לצאת מהקווים :)

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 12.2 · צפיות: 11
  • 2.PNG
    KB 253.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;765717:
תודה על ההסבר המפורט,
אבל אין להשוות את התוצאה,
זה סגנון צביעה אחר,
יש כאלו שיאהבו את הטשטוש הזה,
אבל אני חושבת שבראשונים התוצאה הרבה יותר נקיה......
אגב את צובעת באילוסטרייטור עם הליו פיינט, כן?

התוצאה באמת שונה לגמרי, נקודה כואבת.
ובאילוס' אכן עם הלייב פיינט.

עפרה תודה! אימצתי את המברשת הקשה, ולהעלות את הקוים בלבד, גאוני.

ataraz, תבורכי!!! זה בדיוק מה שחיפשתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה